Українська Манітоба
-
В тому числі і 700 тис дронів.
-
Ви пишете що Україна виграє війну якщо матиме 700 000 дронів , то це ваша помилкова думка
-
Є інші дані від The Economist - Понад 1 млн працездатного населення виїхало у 2022 році з росії на постійне місце проживання в інші країни.
-
Я десь про це писав? Цю війну виграє той, хто виграє технологічно швидше.
-
Це ж данні, хто переїхав кордон з рф на виїзд. Це ні про що майже
-
Додайте що ще fundraising робимо
-
В уряду України грошей немає взагалі , війна за гроші «партнерів» , відомо що війна це бізнес і гроші просто так ніхто не дає
-
І що? Саме з Манітоби у грудні 2021 та січні-березні 2022 по канадському телебаченні було найбільше про українську громаду, про важливість передачі зброї Україні, санкції проти РФ тощо. Манітоба також заграла свою роль, повірте.
-
Розвиток технологій без грошей неможливий
-
Ого ви палкі на переписку , це ж чат манітоби, релакс.
-
І гроші
-
Погано зрозуміли. Мій меседж в тому, що війну виграють технології, виграє той, хто буде швидше їх розвивати.
-
З ваших постів я зрозумів,що це "перемога"
-
Ну ви Дмитре можете, а я як і всі вимушені переселенці напевно тільки донат...
-
Так, в аппці є інформація, скільки всього акцій або про капіталізацію компанії
-
Нє, ну я прочитаю, це все-таки безкоштовна література по інвестиціях на хорошому папері) Окей, а як дізнатися, скільки у тебе акцій компанії? Не може ж у компанії всього на $500 акцій, щоб у мене був прям контрольний пакет, так?
-
Не тільки. Можна продовжувати далі працювати з канадськими урядовцями над політикою підтримки України та щоб Канада і далі була адвокатом України в НАТО
-
Я це викидаю геть, не читаючи ))) Якщо у вас не контрольний пакет або, принаймі, яких 10-20% акцій компанії, забийте )))
-
Я маю на увазі, що із манітоби максимум що можемо зробити це скинути донат. А не шукати винного.
-
Мені на пошту прийшов величезний корпоративний журнал і бюлетень для голосування від Wealthsimple. Кажуть, треба проголосувати, а то вони самі проголосують за мої акції. І конверт для відправки мого бюлетеня в США вкладений. Все таке велике і серйозне і важило десь півкілограма, що я одразу вирішила, що мені кабзда і мене депортують прямо сьогодні 👀 Скажіть, будь ласка, що це все таке? Я дупля не відстрілюю, хто ці люди, можна я не буду голосувати? Мені це чимось загрожує?
22 Jan 2023, 08:02
195652/231321
7 minutes ago