Українська Манітоба
-
Якщо хтось шукає куди задонатити кошти напряму на дрон в бригаду на передову, то можу дати посилання на реквізити. Сім’я знаходиться тут, батько воює.
-
Привіт, красуні! ✨ Я візажист з Вінніпега, і з радістю запрошую вас на професійний макіяж будь-якої складності. Працюю у затишній та комфортній студії за адресою 55 Arthur St, де все створено для вашого максимального комфорту. Я створюю різноманітні образи: від природних нюдових до яскравих вечірніх, сценічних, весільних та навіть дитячих макіяжів. Допоможу підготуватися до будь-якої події — будь то весілля, вечірка чи фотосесія. Також пропоную послугу створення повного образу: зачіска + макіяж за дуже приємною ціною. Зачіски будь-якої складності, а також укладки на Dyson – щоб кожен ваш локон був ідеальним. Більше моїх робіт можна побачити в Instagram, де я також часто шукаю моделей на макіяж за вартістю матеріалів. Не зволікайте, пишіть у особисті повідомлення для запису! Буду рада допомогти вам виглядати неперевершено на будь-якому заході. 💄💫 www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Дякую!
-
Значить наша рекламка привернула Вашу увагу ☺️✨Щиро запрошуємо відвідати ярмарок українських майстрів.На столах будуть бокси в підтримку Міжнародного Благодійного Фонду «Mрійники UA”
-
при чому так само сідають при будь-яких питаннях, за які треба нести величезну відповідальність...
-
а голосування військових, які на "0" а ті хто за кордоном а ті хто за кордоном без документів а ще є багатсько тих, хто утримується в країні руссішів... сказати - то легко всім а коли питаєш, а як би реально це все не те що організувати, а ще в життя втілити в реальних умовах - майже всі сідають в лужу
-
отож