Українська Манітоба
-
Ось як працюють санкції 😒 The U.S. is paying Russia around $1 billion a year for enriched uranium to help run 94 nuclear reactors that provide about 20% of America's energy needs. Congress in May banned the import of Russian enriched uranium, but there's a waiver process in place until 2028. www.cbsnews.com/news/russia-economy-ukraine-war-sanctions-60-minutes/
-
до сьогодні є багато тих, хто за кордоном без паспортів взагалі...ще навіть ніколи не отримували дуже дивно, проте це також громадяни, які ~років10 за кордоном (типу виїхали із батьками ще дітьми і мали тільки дитячий проїзний на той час) і закордонного паспорта як і внутрішнього громадянського ніколи не мали... ну і за останні майже 3 роки багато виїхало дітей віком 15 років, у яких, чомусь не було внутрішнього паспорта...і тепер багато дуже мають із тим проблеми, бо не можуть оформити новий закордонний і у багатьох дітей немає РНОКПП, що також дуже ускладнить реєстрацію в Дії чи іншому Реєстрі
-
без поняття можете спитатись у тих, хто організовує та дає дозвіл відповідь напишете і мені, також цікаво
-
-
нажаль, не можна всіх 18+ на день зігнати в умовну Закарпатську область і розставити там повсюди засоби ПВО а безпеку в прифронтових містах та навіть обласних центрах України не можна гарантувати
-
організаційно зовсім різні речі повторюсь стосовно концертів чи іншого - запитайтесь у тих, хто організовує
-
ні, можна обирати
-
у Дніпрі навіть захищають роботи онлайн можливо від закладу залежить, хз
-
Просто якщо лишуться лише старі, без піару, дебатів і тд Умовні вибори зараз Порошенко Зеленський Тимошенко і тд, то все одно багато людей в Україні проголосує за Зеленського, марафон добре працює, навіть по соцмережах і знайомих що лишились в Україні видно
-
всі спеціалісти виїхали за кордон та знають як краще тому аж буде цікаво
-
Ну тисячу ж дали вже ) колись спілкувався з однієї людиною і Були місцеві вибори. І він взяв пакетик від одного кандидата (там гречка чи цукор декілька кілограмів,вже не пам'ятаю). І питаю його за кого ж будеш голосувати ,він відповідає:за того ж від кого отримав пакет. Кажу так ти можеш за іншого проголосувати. Він та ні ,мені ж потрібно фото бюлетеня робити з галочкою на тому кандидаті. Кажу так пакет ти вже отримав ще до виборів ,просто іди голосуй за кого хочеш. Він : та я так не можу ,мовляв взяв пакет і повинен голосувати. І це людина з вищою освітою і не дурна в роботі була. Але це просто піпец.