Українська Манітоба
-
люди мають навчитися відповідати за свій вибір. в мене навіть кіт знає шо буде якщо лазити по столу і інститутів не кінчав так би мовити.
-
Усі можуть 😂
-
Жодних проблем немає
-
От воно як
-
Ідея створити Верховну Раду Української Манітоби 😀, тільки ось не знаю щодо формату: по мажоритарним округам Вінніпегу і навколишніх міст?))
-
Тобто умовний син вашого сусіда піде через умовних 10 років на Польщу але ввже в складі всрф по аналогії як зараз в Україні воюють народи Кавказу бо Україна проголосувала за Медведчука/арестовича а діаспора на вибори. Ну відверто кажучи такий собі вибір
-
Покличте мене , будь ласка , коли буде парад фоток нормальних тварин хатніх , типу собак . Дякую 🌚
-
Як я сумував за ними 🫶🫶🫶 особливо , коли ти на них кричиш - вони летять у сторону звука 🌚🌚🌚 Летять , вони …летять 🌚
-
Я знайшов домашню тварину 😈
-
Легчайші десять баків від ndax отримав. На булочку буде
-
А в ліжко до вас залітали? Дл мене залітали... Спати потім не могла... Ото огида. Але добре що хочь не пацюк
-
Дякую! Я собі 5 років тому оновлювала закордонний паспорт у консульстві. Принесла свій старий закордонний паспорт. А внутрішнього не було. То виходить, нічого не змінилося з того року
-
Тільки таке було , тарганів не було . Але так , після цього, завжди перевіряю ліжко 🌚😅
-
Ааааа! Це просто ААААА! Я такого у себе не бачила. Воно може ще і кусає! Скалапендра якась чи не знаю що воно. Добре хочь у Вінніпезі такого немає. (Сподіваюсь)
-
Ці чуваки їдять насікомих і павуків і це друг людини. Не прибивайте їх і не топчіть)
-
я таких в Україні бачила, але манюніх, дуже неприємно як по нозі пробіжить, раз убила, а потім прочитала яке воно корисне і так шкода було( дійсно хороша тваринка
-
А понту іх топтати ? Іх ніщо не бере . Вони безсмертні . А такий друг - що з такими друзями, ворогів не треба . Ось чоловік герой , на собі перевірив дружбу 😁 youtu.be/-6vzjjIrRK8?feature=shared
-
Ймовірно, ви плутаєте з мухоловками. На фото вище сколопендра, яка має отруту і її укус може бути болючим. Тобто вони, звичайно, полюють на комах і навіть дрібних тварин, але і для людини не безневинні у порівнянні з мухоловками.
-
це не вони
-
Україна завдяки спільному проєкту уряду Канади і HALO Trust отримала 13 автомобілів з обладнанням для розмінування.
22 Jan 2023, 08:02
195780/231357
15 minutes ago