Українська Манітоба
-
Не. Подзвонити достатньо. Вони то можуть зробити в телефонному режимі. То певно вам попався оператор-індус😂
-
Сказали йти у відділення :(
-
Щоб розвивати кредитний рейтинг - треба оплачувати по кредитці не зразу після трати, а тоді коли прийде стейтмент по карті. Якщо зразу покривати - кредитна історія не рахується.
-
Дзвоніть їм щоб додали вашу кредитну всередині аплікації. Це має бути за змовчанням, але в мене теж не було видно. То перший місяць я робив переказ як на чужу картку😅
-
Міняють,якщо у вас 100% зір одного ока,то вам дадуть нові права. У чоловіка теж проблема с одним оком,то все пройшов три тижні тому
-
Як перевести кошти з чекінгового чи сейвінгового рахунку на свій кредитний в CIBC? Вирішила спробувати скористатися кредиткою, тепер хочу закинути на неї кошти щоб не бути винною банку, а не можу чомусь перекинути між своїми акаунтами - не бачить кредитний рахунок
-
Хто зараз в готелі Fairmont? Є одне питання
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Може хтось може поділитися посиланням на групу в facebook назва мусить бути схожа на «Наші в Вінніпезі», ніяк не можу знайти 🙁
-
Який перенос ? Що невже Ріта закриє для орчят сервера ?
-
Шо ви взагалі забули на кацапських серверах ?
-
Потрібен курс реабілітації після доти 2 щоб пограти в лол
-
А навіщо? Якщо робота все забезпечує. Office 365, windows, adobe creative suite, skechup pro, autocad
-
Hydro це: обігрів (газ) та світло. Вода оплачується окремо. Hydro: 70-150 залежить від пори року/розміру оселі Вода: $60-90/місяць
-
Буде, подібні блоки живлення працюють від 110 до 240 В
-
Давно хотіла на європу) а тепер шанс сюда)
-
Друзі мої десь грають на класиці, починають з с1, і так кожних пів року ап хронік, до с5 наче. Людей багато, кажуть) я тут поки без пк, але пізніше приєднаюсь до них)
-
дали кредит на нове авто вартістю 34. після місяця роботи. під 4%. але перший внесок 5к
-
Я буду переносити акк на сервер американський, якщо ви тут, то велкам)😂
-
Як альтернатива туди йти можно подзвонити за номером, що на зворотній стороні, повідомити нову адресу та чекати оновлену helth card в поштовій скриньці за 2-3 тижні
-
Йдете до них з ід та старою хелс кард і вони одразу вам видають нову з новою адресою
22 Jan 2023, 08:02
19589/238735
5 minutes ago