Українська Манітоба
-
Дякую за інформацію
-
слідкуйте www.facebook.com/UkraineInCanada/
-
Всім привіт магазин Popeyes Cycle And Sports Winnipeg 1601 Pembina Hwy, Winnipeg, MB R3T 3Y6 в якому я працюю шукають продавця на part time . Вимоги розмовна англійська та пунктуальність . Зацікавленість в велосипедах буде +. Власники розмовлять лише англійською . Якщо ви зацікавлені в цій позиції надсилайте своє резюме на адресу email:popeyescycleandsports@gmail.com
-
Доброго дня, підкжіть будь ласка кто користується послугами TD Bank в них є P2P Transfers? Бо на сайті піша наче є, це значить можно з моно переганяти не велички суми
-
Ви може маєте роботу для того, хто знає щось отаке непотрібне? 😳
-
Хтось знає як дешево перевірити VIN в авто ,я памʼятаю хтось тут за 2$ пропонував. Відізвись будь ласка 😄✌️
-
Там від 50+$ репорти 🙄. Завтра аукціон ,є декілька цікавих авто ) Вийде дорого дуже )
-
Карфакс
-
На авторіа можна карфакс купити, потрібен вінкод по суті і все, вони були по 85грн(мб зараз так само) Я до приїзду ними займався там
-
В пʼятницю зранку їду в Калгарі на машині. Можливо комусь також потрібно. В понеділок назад.
-
Чому p2p заборонено? Я виводжу гроші з Crypto com напряму, з Binance P2P раніше виводила
-
Вибачте за можливо дурне питання. Не можу зрозуміти, чи можливо переводити чи знімати гроші з української карти ($ рахунок) в Канаді? (P2P заборонено, swift тільки на екстремальні варіанти) Revoult та Wise більше не працює? Якщо знімати кеш та на рахунок в Канадський банк класти дуже великий процент за зняття кеша?
-
Карфакс за 3-5 $
-
Є бот в телеграмі
-
www.instagram.com/p/DBudSjiAxXn/?igsh=a2pmbWk2eTJhODg0 🫠🫠🫠
-
vincheck.info
-
Маєте карту? Пихацте в банкомат і знімайте. Не маєте карти? Через кріпту бінанс
-
На ІААІ крім манітоби є карфакс, хоча не на всих
-
Так але який вілсоток у такому випадку
-
Можливо в когось є місце під машину на декілька днів в західній частині міста ,тобто в приватному будинку , я б заплатив по якісь доступній ціні. Відгукніться в приват будь ласка .
22 Jan 2023, 08:02
196004/230571
10 minutes ago