Українська Манітоба
-
Це було моє одне з перших і найгірших інтервʼю, подавав і ходив до них на інтервʼю в квітні Приходжу Зі мною не був менеджер а був чорношкірий продавець Він просто спитав чи продавали до того велосипеди, я сказав ні, але був касиром і він сказав що ви не підходите, бо треба вміти продавати велосипеди 😂
-
www.uniondemocrat.com/news/article_de52d79e-9013-11ef-ae84-c76e56a6373c.html
-
Нєє, ну дача то було святе! Картоплю садити, потім полоти, копати - романтика 🤩 А ну ще іпотеку за неї нетреба було платити в пів мільйона! Я як подивлюсь кабіни на Clear Lake, бажання вже відпадає шось купляти 🫣
-
Та я ж непроти кабін:) Нам не дуже підходе цей варіант, коли кожні другі вихідні в мене та чоловіка робочі… Але, якщо виграю мільйон в лотерею обовʼязково куплю кабіну! 🤩
-
Вітаю!) я - в Україні була психологом, арт-терапевтом, в Канаді - коуч з емоційної підтримки. 🍉🥐🥓🍔Запрошую усіх манітобчан на навчальний міні-курс «База здорової харчової поведінки». Він буде корисним Вам, якщо: - маєте регулярні переїдання; - «зриваєтеся» на солодке; - не знаєте, чому хтось їсть все і не товстішає, а хтось дивиться на гречку і від того +3 кг.; - ділите їжу на «корисну» та «шкідливу»; - не маєте навички їсти мінімум тричі на день; - не маєте регулярного повноцінного харчування. Курс проходитиме з 16.11 на базі закритої групи в телеграм протягом 5 днів! Це 5 зустрічей, 5 етерів, також передбачаються практики та формування нових навичок. Кожного дня ми будемо зустрічатися на етерах, на яких зможете задати свої питання. Вартість 50 CAD, чи тариф з супроводом (передбачає мою індивідуальну консультацію 85 CAD). 🍟🥗🍕🥨 Запрошую!
-
Вітаю ! Запрошую на заняття з логопедом . Під час занять ваша дитина зможе 🔆 формувати правильну вимову звуків та слів 🔆 розвинути увагу , мислення та памʼять Перше заняття безкоштовно. Для отримання детальної інформації пишіть в особисті повідомлення 💌
-
Дівчата беріть Еріка з собою, йому отой пункт підходе «зривається на солодке»;) А мені наступний пункт не дає покою про гречку 🌚
-
Здається 1bed квартира в саблет, договір оренди до 30 квітня 2025, поруч автобусна зупинка 29, 47, 60. Ціна 1495, +підземний паркінг 150, +інтернет 89 разом 1734 CAD. Новий будинок, pet friendly, побутова техніка, сушка, пральна машина в квартирі. Адреса: 1125 Pembina Hwy (Fort Garry)