Українська Манітоба
-
Так Все можна онлайн
-
Я маю на увазі якщо в мене немає нового ворк перміту але ми тут з кінця 2022 року Чи треба оновлювали хелс карту? Чому таке питання тому що в фулбанку сказали що в мене стара хелс карта Але сімейний і тд приймають -карта працює
-
Ні Зовсім нічого не міняла Зовсім
-
Ще питання Прийшов паспорт до Торонто Хочу летіти авжеж задешево Минулий раз це був флейр Що там в них наразі? немає забастовок? Хотіла обрати дату так щоб одним днем все закрити Що порадите? Краще переночувати в Торонто?
-
Типу надійніше?
-
Цікаво просто чи флеір гірше ніж вестджет Бо можу і тим і тим летіти Економія 100$ але якщо флеір прям гірше то авжеж не до економії
-
Коли збирається летіти? Чи могли б запитати, коли має бути виїзне консульство?
-
На 19 листопада в флеір по 60 баксів білет
-
Я якби не маю нічого проти нашого району, але минулого року в інстаграмі бачила діти бігали прямо по дворах прикрашених як парк атракціонів. Так звісно спогади будуть барвистіші. У нас спокійний тихий район, але на дверях лише наклейки і може в клумбі гарбуз. Треба дві вулиці до найближчого будинку з декораціями перти. І потім ще три до іншого 😄
-
Дякую, бо казали, що планується у листопаді, але ще жодного анонсу не було. Доречі вчора прибув дитячий паспорт. Документи подано 24 червня, виготовлено 01 серпня, так, як і Ваш паспорт