Українська Манітоба
-
Типу надійніше?
-
Цікаво просто чи флеір гірше ніж вестджет Бо можу і тим і тим летіти Економія 100$ але якщо флеір прям гірше то авжеж не до економії
-
Коли збирається летіти? Чи могли б запитати, коли має бути виїзне консульство?
-
На 19 листопада в флеір по 60 баксів білет
-
Я якби не маю нічого проти нашого району, але минулого року в інстаграмі бачила діти бігали прямо по дворах прикрашених як парк атракціонів. Так звісно спогади будуть барвистіші. У нас спокійний тихий район, але на дверях лише наклейки і може в клумбі гарбуз. Треба дві вулиці до найближчого будинку з декораціями перти. І потім ще три до іншого 😄
-
Дякую, бо казали, що планується у листопаді, але ще жодного анонсу не було. Доречі вчора прибув дитячий паспорт. Документи подано 24 червня, виготовлено 01 серпня, так, як і Ваш паспорт
-
Ну авжеж Вибір місця перенос рейсу і тд В мене в флеір показує що 121 за білет в 2 кінці А як додаю місця і тд на виході вже на 50$ більше
-
Так Це мінімально що є Так і обрала Ще обрала в флеірі заміну дати за 3 години до відльоту 10 баксів а мені спокійніше
-
Вам потрібно карту прикрашених будинків, вона на фейсбуці є і там дивитись де найбільше скупчення, але зазвичай так і є: один два будинки прикрашені аж занадто а інші більш менш, а фотки можна зробити, що так вся вулиця виглядає Тому ми проходимось по сусідам, а потім сідаєм в машину і їдем по карті до найбільш прикрашених будинків, просто дивитись, а не заходити вже