Українська Манітоба
-
Вам потрібно карту прикрашених будинків, вона на фейсбуці є і там дивитись де найбільше скупчення, але зазвичай так і є: один два будинки прикрашені аж занадто а інші більш менш, а фотки можна зробити, що так вся вулиця виглядає Тому ми проходимось по сусідам, а потім сідаєм в машину і їдем по карті до найбільш прикрашених будинків, просто дивитись, а не заходити вже
-
Потрібно 🥐
-
Нема) то не про справедливість)
-
Я на хелоувін 👻більше люблю роздавати цукерки ніж ото ходити збирати:) вдягаю костюмчик і пугаю дітей 😁 Цього року ніби більш менш тепло має бути, а то завжди такий холод 🥶
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-19:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Ще такі надувні непоганий варіант;) під низ можно вдягнути шо хочеш… Але для інсайда в ньому напевно жарко 🥵
-
Добрий ранок! У суботу, 2.11.2024 року граємо у «Монополію». Запрошуємо наших гравців, а також маємо ще кілька вільних місць для «новачків», які теж отримають можливість на рівних умовах здобувати досвід та змагатися з досвідченими гравцями. То ж ласкаво просимо! Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
А підкажіть будь ласка Не можу знайти графік видачі паспортів в консульстві Торонто Він такий же самий як на подачу на виготовлення чи ні
-
8 місяців це ще не багато. Я вже 19 місяців у пулі.