Українська Манітоба
-
📢 Запрошуємо всіх на йогу в цю суботу! Щосуботи о 18:00 проходить тренування з йоги під керівництвом нашого тренера Тані Медвідь. Це чудова можливість розслабитися та відновити сили після насиченого тижня. 🧘 Йога – це ідеальний спосіб покращити фізичне і ментальне здоров’я, зняти стрес, підвищити гнучкість і знайти внутрішню гармонію. Заняття підходить для всіх рівнів підготовки! 📍 Де: Kazka Dance Studio 💵 Ціна: 15$ ⏰ Час: 18:00 кожної суботи Запис на заняття у Віки: @ohwhoissheidk Приєднуйтесь, щоб подбати про своє тіло та душу разом із нами!
-
Я не бачу, чим він гірше. Для такого короткотривалого перельоту я б економила. До речі, то просто до слова, Флейр - єдина авіакомпанія, де можна забронювати pet in cabin в режимі онлайн, а не дзвонити на всі ті гарячі лініі і висіти там по 3 години в очікуванні. Тому я іх поважаю загалом)
-
Flair непогана авіакомпанія. Нюанс - вони не надсилають бординг пасс після онлайн чекіну, його треба брати в аеропорту, і міряють сумки при отриманні пасс. Все інше як у всіх
-
Ну маю на увазі чи воно працює
-
А чи є сенс доплачувати за Disruption guarantee ?
-
Flair має набагато менше літаків чим West Jet. Відповідно якщо поломка чи затримка вони не мають чим їх замінити, і скасовують рейс. Перебронювати вас також не мають змоги так як набагато менше варіантів сполучень. Самі по собі вони ок, їх проблема лише у цьому.
-
www.facebook.com/share/p/QJrH3mKY41RDYTPd/ Хто піде, може напишите потім як що там обговорювалось
-
📢 Запрошуємо всіх на йогу в цю суботу! Щосуботи о 18:00 проходить тренування з йоги під керівництвом нашого тренера Тані Медвідь. Це чудова можливість розслабитися та відновити сили після насиченого тижня. 🧘 Йога – це ідеальний спосіб покращити фізичне і ментальне здоров’я, зняти стрес, підвищити гнучкість і знайти внутрішню гармонію. Заняття підходить для всіх рівнів підготовки! 📍 Де: Kazka Dance Studio 💵 Ціна: 15$ ⏰ Час: 18:00 кожної суботи Запис на заняття у Віки: @ohwhoissheidk Приєднуйтесь, щоб подбати про своє тіло та душу разом із нами!
-
Шукаю автомеханіка або людину з досвідом ремонту авто для допомоги з ремонтом автомобілів по вечорам та вихідним. Всі деталі в особисті 🚘
-
Привіт, потрібна 1 людина, гідна зарплата, беремо без досвіду, за деталями пишіть в приват