Українська Манітоба
-
Головне не оплакуйте послуги)))
-
Ще й погодують 😅
-
Тобто це стосується тільки першого пункту Зрозуміла Дякую
-
Мене одна медсестра тримала за руку в якості моральної підтримки. Я народжувала першу дитину в Україні, купувала страховку, але погане відношення.
-
А якщо відповідь негативна…то як тоді бути? Просто поруч сидіти і споглядати? Я реально трохи не розумію
-
А музика була 🥰
-
Ну по протоколу, мають спочатку попитати:)
-
Мене більше за всього в шок привела фраза «а можна я до Вас доторкнусь?» Я реально не могла зрозуміти, а як все це дійство буде тоді проходити 😅
-
Так. Я так соромилася. Стільки безкоштовної уваги)))
-
А я ще й попала на огляд до свого лікаря (вона якраз чергувала, а наступного дня у нас мав би бути запланований візит черговий), то вона така дивилась і потім мовляв, що певно я вже не сама вийду із лікарні, і певно вона відмінить мій запис 😅 І я якраз потрапила ще й на перезмінну, то медсестра, яка спочатку зі мною була і допомагала мені, відмовилась йти додому і сказала, що вона хоче бути до кінця ☺️але вона вже не виконувала медичні дії, а просто була поруч, допомагала
-
Навіть не знаю…🤷🏻♀️ на пальцях показували би напевно ✌️🤞🤟😂 Ніхто ще поки не відмовлявся 😁
-
Ну в момент коли вже зайшли лікарі, то вони спочатку теж щось запитували, але в один момент вже ніхто не чекав відповіді, просто все самостійно зробили швидко - і я за те вдячна, бо в такому стані ще й думати що відповідати (а подекуди ще й перепитати, бо не все навіть чутно) - то занадто, вибачте
-
так ось, чому я написала, що краще зуб молочний вирвати (знаю, що не питали, перепрошую) - сину спочатку теж не вирвали, його намагалися лікувати, виявилося, що канали молочного зуба дуже важко чистити (від нерва) і пломбувати, вони навіть не поставили тимчасову пломбу, залишили відкритими канали, сказали просто полоскати, зрештою через день - кіста над зубом з'явилася, все почало ще сильніше хворіти. п.с. інший лікар вирвав зуб.
-
Радять ніби лікувати, коронки ставлять Рвати - то вже як взагалі нічого не допоможе, як самий крайній спосіб
-
Ага Роблять
-
Не знаю чому , але ось ці бенефіти та страхування на зуби , в мене особисто, дуже пошатнули, майже зруйнували віру у дантистів , саме тут . Просто приклад , на рік є на дантиста 5тищ баксів від страховки, ці 5 тищ оновлюються кожен рік , якщо їх не використовувати- вони просто згорять. Так що зупиняє тих лікарів , цим зловживати ? Типу треба не треба - давай щось зробимо на ті 5тищ (умовних) .