Українська Манітоба
-
1. Дати знати Manitoba Health. Вони, можливо, зможуть продовжити страхування на три місяці. Навряд чи на шість. 2. Якщо ви ПР чи громадянин, то страхування в інших провінціях доступне відразу, як правило. Принаймні, у нас так було. Якщо ви на тимчасовому статусі, то треба приймати ризики або виконувати умови. Однак, якщо у вас CUAET-позначка на ворк перміті, то проблем не має бути ніде
-
Всім привіт має таку проблему що робити якщо твій sin number expired ?
-
Сходіть в Service Canada. За 5 хвилин Вам продовжать його дію. З собою мати дійсний дозвіл на роботу і посвідчення особи.
-
Дякую 🙂
-
Наша безпека
-
Мене так канадці вчили Нажаль так і не роблю Мабуть такі треба
-
👻 Відзначаємо Хелловін разом з Sushi Point! 👻 Для замовлень телефонуйте за номером 204-295-6304 або відвідайте наш сайт sushipoint.ca. 🎃 Наші святкові новинки: 🎃 Чорний бургер: ніжна креветка темпура на чорній булочці – всього $6.50! Чорний сет: набір із чотирьох чорних ролів – $55. Halloween Set: великий сет для вечірки, що містить три чорних бургери, дев’ять гунканів із салатом чука та чотири чорних роли – $79. Запрошуємо вас до нас на 238 Portage Ave. наші хелловінські пропозиції можна знайти на Uber Eats, SkipTheDishes та DoorDash.
-
Я теж так роблю, всі імена, адреси і телефони замальовую чорним маркером, а тоді рву на дрібненькі шматочки і аж тоді до сміття 🙄
-
-
Якщо ви Mechanic, Shipper/Receiver, Partsperson, Material handler (Warehouse worker) Partsperson і Mechanic (service technician) пріоритет надсилайте резюме на ці електронні адреси і не треба буде сидіти в пулі [email protected] [email protected]
-
Всім привіт! Працюю в компанію full time. Отримаю зарплату чеком з paystub. Запитав як у них числюсь, сказали що навіть не знають що таке NOC. Як дізнатись свій NOC, як побачити відрахування які робить мій роботодавець ( з мене знімають CPP, EI, tax)?