Українська Манітоба
-
Ну то тим більше, як так?) бувати в Европі, бачити які там дороги, тротуари, взагалі транспортна інфраструктура, чистота (хоч і не усюди), і при цьому тут нічого на краще не змінювати.
-
Щодо вашого дивного коментаря, що канадці не їздять нікуди. In 2023, Canadian residents took a total of 319.1 million trips—285.1 million domestic and 34.0 million abroad. This amounted to an increase of 13.4% from the total trips taken in 2022 (281.3 million) and of 1.9% from 2019 (313.3 million) В мене на роботі політика: 2 тижні на рік можу їхати в будь-яку країну і працювати звідти. Цього року кілька колег по роботі побували вперше в Італії - культурний шок в негативному сенсі. Потім поїхали до Швеції та Норвегії - сказали, що менталітет схожий з канадцями, культурного шоку менше.
-
Я вже писав, що працював в транспорт Манітоба і тут записують і аналізують, як ремонтуються дороги, і з даним бюджетом, протяжністю доріг і зміною температур, поки що не придумали (обіцяли цього року якесь "гнучке" покриття робити), але якщо вам з "університетами" цього не зрозуміло то нічого не поробиш - треба терпіти поки не дали паспорт, а потім швидко в Європу
-
Більшість людей що подорожують це не етнічні канадці, це мігранти 1-2 покоління. Дійсно, 90% цих колег катається по усьому світу, Індія, Філіппіни, Таїланд, Корея, Тайвань, Мексика, і це за останні декілька місяців що розповідали. Тим часом канадці: озера, Банф, Монреаль до якого з дитинства не могли доїхати, іноді США.
-
Щодо університетів, то я особисто все таки прихильник Болонської системи освіти, яка націлена на студента та їхню підтримку під час навчання, а не на викладача. У Канаді є перекоси, де студенти навіть не можуть на консультацію до професора записатися. Або кожен професор самостійно встановлює критерії, типу скільки сторінок може прочитати студент чи як за швидко відповідає на 100 запитань під час тесту. Ну і багато іншого недосконалого у методології та стандартизації у навчанні, що в Болнській системі освіти давно пройдено та вдосконалено. Але в Канаді та США це не можливо, бо тут немає централізованого органу, який регулює такі речі.
-
Від того що хомʼячка посадити в акваріум він рибкою не стане😀 Канада сама винна у цьому з цією «мультікультурністю». Питаєш людину яка тут народилася та виросла, а вона себе канадцем не вважає, вона називає країну звідки її батьки приїхали🌝
-
Тоді вам потрібно змінити середовище, серед моїх сусідів, знайомих таких немає. І ваше порівняння недоречне, бо це більше про одну рибку пересадити з одного акваріума в інший, в багатьох рибок стається дискомфорт, і вони записуються в мученики Манітоби (чи як там їх Анна назвала)
-
Мені не нудно якщо що 😁 І Канада не нудна і різна 🥰
-
Я на роботу приперлась в костюмі 👻 і з цукерками🍬 Happy Halloween 🎃
-
Якби магазини теж свіженьке прям кожні 2 дні завозили, це б працювало))) Хоча може так і роблять 🤷
-
Не знаю які пластикові В мене все псується гарно
-
Зараз вибори у США стабілізують усе🌝