Українська Манітоба
-
Якби магазини теж свіженьке прям кожні 2 дні завозили, це б працювало))) Хоча може так і роблять 🤷
-
Не знаю які пластикові В мене все псується гарно
-
Зараз вибори у США стабілізують усе🌝
-
У кожній країні є свої плюси і мінуси. У Канаді є багато великих переваг, особливо для тих, хто хоче розвиватися в бізнесі. Тут хороші умови для підприємництва, і економіка, безумовно, набагато потужніша. Хоча місцева валюта зараз слабшає у співвідношенні з американським доларом, є надія, що ситуація стабілізується.
-
Хочу зараз навіть інспектор не приїде, рахунки заблокують і прийде рахунок 🤣
-
Ну да краще як в Україні, податки не платити, а потім до тебе приходить податковий інспектор і ти йому на новий лексус даєш, щоб відчинився🤣
-
Де ви бачили 50%? І близько такого немає
-
Просто люди ще не знають що таке податкові кредити тут :)
-
Там ти заробляєш на фінансування маєтків в Монако та автопарк елітних авто. Краще вже нехай безхатькам допомагають, блага справа. Та тут усе законним шляхом оптимізується, що податок нижче за Україну буде у більшості компаній(якщо порівнювати з ТОВ).
-
Податки не платять а потім жаліються що немає грошей на медицину чи освіту)
-
Це новий тренд зараз? Розповсюдження міфів?
-
Ну хоч якісь плюси повинні бути же) Медицина якщо є гроші то набагато краща, в мене батьки передумали сюди їхати саме через це(
-
Є питання при процедурі виселення ,отримали cleaning guideline, де зазначено ,що має бути професійна чистка в коврів . В контракті це не прописано ,ніхто нам наперед це не казав . Ба більше ,при заселенні ,ця чистка не була проведена ,оскільки квартира не була готова до заселення ,там ще прибиралися ,і українка яка це робила ,сказала що ніякої хімчистки вона не робила . Підкажіть , чи це адекватно ? Бо з таким успіхом туди можна вписати що завгодно . Ми наймали клінінг ,але робили є трансфер ,але вони кажуть що їм це не підходить ,випіска з банку ,вони хочуть квитанцію ,бажано з печаткою . На мою вимоги показати чек ,що вони робили це перед нашим заселенням отримав відповідь : «Ми не забовязані робити хімчистку , а тенант має». Тобто вони чарджили людей за це , а самі не робили хімчистку.