Українська Манітоба
-
Все так але є декілька факторів, які суттєво відрізняю цей процес: 1. Інфраструктура Все значно щільніше і немає таких відстаней між магазинами. У Львові ми завжди ходили в магазин пішки. Це як вечірня прогулянка, якщо хочете. 2. Продукти а) В більшості випадків виробник за тебе вже вирішив скільки тобі треба продуктів і як часто ти за ними будеш ходити. Банальний приклад з огірками: Огірки можна купити малу упаковку (6шт.) або великий пакет (не знаю скільки їх там). Суть в тому, що нам упаковки замало, а пакет забагато. Але різниця в ціні все одно заставляє купувати великий пакет, що в свою чергу продукує waste, бо ми всі не зʼїдаємо і частину викидаємо. б) З пункту А випливає пункт Б. Через те, що продукт продають в упаковках та пакетах, в більшості випадків частина продуктів псується і ні про яку свіжість вже мова не йде. 3. Досвід Подивіться банально на магазини Сільпо і порівняйте їх з місцевими Superstore, Walmart, Costco, Co-op: www.instagram.com/p/DBykhIkNXb-/?igsh=MTRrbTNxZzAzNmVoZw== Я погоджуюсь, магазин - це магазин і основна функція це продати продукти. Але можна зробити цей досвід трохи приємнішим. Не дарма існує жарт (чи не зовсім жарт), що в канадців зимою дві розваги : mall and Costco 😁
-
Побачив колись теслу в моєму ну дуже маленькому містечку І такий: еммм електро тут, ще по таким дорогам, ну що, геніально
-
$1000 канадських це 30к. Це початкова зп якогось бухгалтера з опитом 2-3 рочки та корочкою університету. Це якщо говорити про крупні міста, у селах так, буде на 50-70% нижча. Тут звісно у Канаді краще, бо що Вінніпег що село з 200 населення буде тобі мінімалка $16 на будь-якій роботі.
-
В мене є іншій приклад, батьки моїй куми приїхали з початком війни, в тата виявили рак на останній стадії 😞лікуються химотерапія, радіація все покриває страховка, не знаю скільки то їм коштувало би в Україні 🤷🏻♀️ Не хворійте, будьте здорові! Особливо наші батьки які не молодіють нажаль❤️
-
Родничка шукає собі зараз бухгалтера у Києві, за 30 складно знайти, усі хочуть ремоут або доплату за офіс. Але на ремоут реально знайти за 15 з села, тут факт.
-
Підняли настрій на цілий день 17 років досвіду Зп 14к як я поїхав 😂😂😂😂😂😂
-
Бо більшість ЗП у конвертах 😂
-
Офіційна статистика не працює у випадку з Україною, до війни нормальна зарплата у Львові була 15-20к - це було десь $600-800/ міс. Якщо був потенціал в людини, то через 3-5 років вона виходила на $1000-$1500, залежить від сфери. Just FYI.
-
Бо Київ Це дійсно інша реальність 🫡
-
У Вас інша реальність. До війни зарплата (нормальна) бухгалтера була 12 тисяч. 11 років досвіду
-
Да ні це надто низько, касир в ашані 16 мав😳