Українська Манітоба
-
Боюсь питати 🫣 що там по медсестрам зарплати в Україні?
-
Всі айті платили офіційний податок, про що ви? Так він маленький, але всі платили.
-
Моя мрія Сподіваюсь здійсниться 😐
-
Вона багато де недооцінена, хоча робота справді важка
-
Гарного Хеллоуїну В нас співробітниці прийшли в костюмах русалоньок
-
Бухгалтер - одна з найбільших недооцінених професій в Україні. Якщо є гарний бухгалтер, то можна суттєво оптимізувати податки і в деяких випадках подвоїти прибуток.
-
Може в Києві До речі бухів завжди не дооцінювали Підтверджую що зп того касира, та рядового буха майже не відрізнялась
-
Завжди вважала цю історію з ФОПами махінаціями, адже були присутні всі ознаки роботи як найманого працівника. І можна було нормально довести, що компанії прикриваються цими схемами. Але нікому то потрібно не було, все трималось на договірниках з тією ж податковою
-
Деяким Лікарям платили 6-7к на місяць - не говорячи вже про медсестер. Я бачу тут люди в якійсь паралельній Україні жили….
-
А ви хоч мали бізнес в Канаді? За спостереженнями: про високі податки плачуться ті, хто їх не платить. Якщо б ви мали бізнес, ви б побачили, що є купа варіантів, як зменшити оподаткування. Є купа різних бізнес-витрат, які списуються. Бізнеси, які мають дохід до 500К на рік взагалі сплачують тільки приблизно 12% податку. Ці бізнеси також мають можливість збільшувати капітал за рахунок корпоративного інвестування і платити дуже мало податків.
-
Якісь у вас дивні дані. Всі з мого оточення платили. З усіх різних компаній. Айті було на 3му місці по податковим валютним надходженням після металу і аграрки
-
З ІТ в Україні ситуація патова: піднімаєш податки для ФОП - перестають взагалі платити і виїжджають, не піднімаєш - немає надходжень. Дія City трохи змінила ситуацію але не суттєво.
-
Ми про Канаду чи Україну?