Українська Манітоба
-
Може в Києві До речі бухів завжди не дооцінювали Підтверджую що зп того касира, та рядового буха майже не відрізнялась
-
Завжди вважала цю історію з ФОПами махінаціями, адже були присутні всі ознаки роботи як найманого працівника. І можна було нормально довести, що компанії прикриваються цими схемами. Але нікому то потрібно не було, все трималось на договірниках з тією ж податковою
-
Деяким Лікарям платили 6-7к на місяць - не говорячи вже про медсестер. Я бачу тут люди в якійсь паралельній Україні жили….
-
А ви хоч мали бізнес в Канаді? За спостереженнями: про високі податки плачуться ті, хто їх не платить. Якщо б ви мали бізнес, ви б побачили, що є купа варіантів, як зменшити оподаткування. Є купа різних бізнес-витрат, які списуються. Бізнеси, які мають дохід до 500К на рік взагалі сплачують тільки приблизно 12% податку. Ці бізнеси також мають можливість збільшувати капітал за рахунок корпоративного інвестування і платити дуже мало податків.
-
Якісь у вас дивні дані. Всі з мого оточення платили. З усіх різних компаній. Айті було на 3му місці по податковим валютним надходженням після металу і аграрки
-
З ІТ в Україні ситуація патова: піднімаєш податки для ФОП - перестають взагалі платити і виїжджають, не піднімаєш - немає надходжень. Дія City трохи змінила ситуацію але не суттєво.
-
Ми про Канаду чи Україну?
-
А ви хоч мали бізнес в Канаді? За спостереженнями: про високі податки плачуться ті, хто їх не платить. Якщо б ви мали бізнес, ви б побачили, що є купа варіантів, як зменшити оподаткування. Є купа різних бізнес-витрат, які списуються. Бізнеси, які мають дохід до 500К на рік взагалі сплачують тільки приблизно 12% податку. Ці бізнеси також мають можливість збільшувати капітал за рахунок корпоративного інвестування і платити дуже мало податків.
-
Ну звичайно що всі платили податок, і не в кінці року, а щоквартально. Але боюсь, відповідальність за те, що податків не вистачає на утримання освіти і медицини, лежить далеко не на ІТ секторі :)
-
А ви коли поїхали? Вчора? Бо мабуть це ви в паралельній жили… Це вже починається оте великобратсво західного світу, для яких українці бігають зі списами і полюють на кабанів… А і ще дають хабарі всюди за все
-
Ви собі навіть уявити не можете в яких масштабах розкрадали (-ють) кошти на інфраструктурних проєктах. У Львові під час великого крадівництва поміняли дорогу на обʼїзній, бо нібито вона «просіла», хоча дорогу зробили до ЄВРО 2012 і вона була в гарному стані. Не пройшло і року, оголосили новий тендер і цю ж дорогу «перестилили» знову, бо цього разу вона зійшла зі снігом. І це на всіх рівнях. Можу вам розказати історію про сільського голову який виграв грант від Європейського банку реконструкції, зробив нову котельню в селі для садочку та школи, а через місяць в нього зʼявився новий автомобіль і дача. Ще через декілька місяців завели кримінальну справу і посадили. Таких випадків безліч. І люди починають задавати питання, а нащо класти гроші в кишені з дірками?
-
Там доречі багато ліків які треба постійно, типу від тиску, сердечні ще якісь. Моя мама також безкоштовно отримує, лікар сама порадила.