Українська Манітоба
-
Ні, зовсім не так. Я отримав освіту закордоном, приїхав в Україну, щоб щось змінити і за 5 років мене система просто зламала, бо риба не гниє з голови, риба давно гнила. Я здався і почав шукати шляхи еміграції, бо прийшло розуміння, що я не готовий толерувати те, що відбувається навколо мене. І ось я тут, в Канаді, сплю спокійно і не переживаю, що до мене хтось прийде щось вимагати.
-
Робити бізнес в Україні — це розуміти, що одного дня ти прокидаєшся, і все, над чим ти працював роками, тепер тобі не належить 🙂
-
Більшість факторів залишилися тими самими, мова йшла саме про комфорт життя. Двоє людей, які мають $2000 на сім’ю живуть у Львові з таким самими комфортом, як двоє людей в Канаді з $20000 на сім’ю, ІМХО.
-
Як це не банально, BA in Management, Management in Logistics
-
Цікаво, а яку освіту Ви отримали, маю на увазі професію
-
Так, про корупцію. У мене є чітке усвідомлення того, що податки, які я плачу в Канаді будуть використані за якимось призначенням. Вони можуть бути використані не за тим призначенням, що я хотів би але я точно знаю, що вони не підуть комусь в кишеню. Тому і спротиву немає, хоч канадська прогресивна система оподаткування одна з найжорстокіших в плані %. Немає мотивації в людей використовувати нелегальні інструменти, бо легальних інструментів море і всі розуміють, що кишеня в гарному стані і з неї нічого не випадає.
-
$20000/міс 😳 в Канаді на сімʼю? Хто ж такі гроши заробляє тут? Якщо не бізнесмени…
-
Можливо я переборщив з 20к але 15к точно. Багато хто насправді. Головне - час, мотивація і терпіння.
-
Від спонсорів 30 ізі в офісі
-
А ну якщо до податків, тоді я ок 😁 Я чомусь подумала пан мав на увазі чистими, бо в Україні $2000 напевно ж малось на увазі чистими:)
-
Треба просто розуміти, що ви обмінюєте свій час на гроші. Якщо ваш річний raise не перевищує % інфляції, то ви стали заробляти менше. Я вже писав вище, якщо працівник все робить правильно, сприяє розвитку бізнесу і бізнес розвивається, то він заслуговує на підняття зарплати. Якщо роботодавець вважаєш інакше, то він шукає іншого працівника. Does it make sense?