Українська Манітоба
-
Як це не банально, BA in Management, Management in Logistics
-
Цікаво, а яку освіту Ви отримали, маю на увазі професію
-
Так, про корупцію. У мене є чітке усвідомлення того, що податки, які я плачу в Канаді будуть використані за якимось призначенням. Вони можуть бути використані не за тим призначенням, що я хотів би але я точно знаю, що вони не підуть комусь в кишеню. Тому і спротиву немає, хоч канадська прогресивна система оподаткування одна з найжорстокіших в плані %. Немає мотивації в людей використовувати нелегальні інструменти, бо легальних інструментів море і всі розуміють, що кишеня в гарному стані і з неї нічого не випадає.
-
$20000/міс 😳 в Канаді на сімʼю? Хто ж такі гроши заробляє тут? Якщо не бізнесмени…
-
Можливо я переборщив з 20к але 15к точно. Багато хто насправді. Головне - час, мотивація і терпіння.
-
Від спонсорів 30 ізі в офісі
-
А ну якщо до податків, тоді я ок 😁 Я чомусь подумала пан мав на увазі чистими, бо в Україні $2000 напевно ж малось на увазі чистими:)
-
Треба просто розуміти, що ви обмінюєте свій час на гроші. Якщо ваш річний raise не перевищує % інфляції, то ви стали заробляти менше. Я вже писав вище, якщо працівник все робить правильно, сприяє розвитку бізнесу і бізнес розвивається, то він заслуговує на підняття зарплати. Якщо роботодавець вважаєш інакше, то він шукає іншого працівника. Does it make sense?
-
Не дуже мені то make sense;) Сорі, я і бізнес не найкращі друзі;) Але я довіряю вашому opinion:)
-
Вітаю шановні! На компанію де я працюю відкрилась вакансія Install & Repair Technician. Ви будете підключати інтернет/тв/телефони клієнтам по Манітобі. Робота з міста Lockport. Надається машина (до Локпорта добираєтесь своєю машиною), усі потрібні інструменти та оплачуваний трейнінг (3 тижні). Досвід необовʼязковий. Після тренінгу ви працюєте самостійно. Потрібна англійська на розмовному рівні, так як вам доведеться спілкуватись з клієнтами та пояснювати як працює наш сервіс. Зарплата $20. У нас вже працює 4 українці. Через компанію можна подаватись на PR. Роботи багато, є овертайми. В середньому 100 годин bi-weekly. Але можна і більше при бажанні. Робота переважно в приміщенні, але треба і на вулиці працювати. За деталями звертайтесь в приват, я дам лінк на наш веб-сайт та можу відповісти на деякі питання. #work #job #робота