Українська Манітоба
-
А ну якщо до податків, тоді я ок 😁 Я чомусь подумала пан мав на увазі чистими, бо в Україні $2000 напевно ж малось на увазі чистими:)
-
Треба просто розуміти, що ви обмінюєте свій час на гроші. Якщо ваш річний raise не перевищує % інфляції, то ви стали заробляти менше. Я вже писав вище, якщо працівник все робить правильно, сприяє розвитку бізнесу і бізнес розвивається, то він заслуговує на підняття зарплати. Якщо роботодавець вважаєш інакше, то він шукає іншого працівника. Does it make sense?
-
Не дуже мені то make sense;) Сорі, я і бізнес не найкращі друзі;) Але я довіряю вашому opinion:)
-
Вітаю шановні! На компанію де я працюю відкрилась вакансія Install & Repair Technician. Ви будете підключати інтернет/тв/телефони клієнтам по Манітобі. Робота з міста Lockport. Надається машина (до Локпорта добираєтесь своєю машиною), усі потрібні інструменти та оплачуваний трейнінг (3 тижні). Досвід необовʼязковий. Після тренінгу ви працюєте самостійно. Потрібна англійська на розмовному рівні, так як вам доведеться спілкуватись з клієнтами та пояснювати як працює наш сервіс. Зарплата $20. У нас вже працює 4 українці. Через компанію можна подаватись на PR. Роботи багато, є овертайми. В середньому 100 годин bi-weekly. Але можна і більше при бажанні. Робота переважно в приміщенні, але треба і на вулиці працювати. За деталями звертайтесь в приват, я дам лінк на наш веб-сайт та можу відповісти на деякі питання. #work #job #робота
-
Приперлася я років 10 тому в Україні робити УЗІ в звичайну лікарню по знакомству. До лікаря що мені порадив знайомий. За грощі в карман звичайно. Все було гарно, але мене вразило, що мені треба було принести своє полотенце! А я не принесла, тому лікар сам щось знайшов, але я зрозуміла, що я мала принести
-
Це наслідки імміграційної політики (і не тільки) , коли уряд використовує іммігрантів для стабілізації та розвитку економіки, а не фокусується на ефективності використання ресурсів.
-
www.bankofcanada.ca/2024/03/productivity-problem/
-
Я ж в першому реченні написав, що все так, просто є нюанси. Це напевно більше про lifestyle, а не про те чи це правильно.
-
Не зовсім зрозуміла, як ваш комент відповідає на моє питання «що не так с закупати продукти раз на тиждень». Я і в Україні купляла раз на тиждень, бо мені так зручніше. Але ок, прокоментую ваші тези: 1. Інфрастуктура («у Львові ми ходили в магаз пішки»). Я в Дніпрі жила в двох кварталах від двох Варусів і одного Сільпо, і за продуктами… їздила машиною 😂 Бо це зручно. Загрузила всі торби на тиждень, дома вигрузила - і вільна. Я розумію, що тім, хто звик прогулюватись до магазу щовечора, може бути напряг необхідність _іздити_ в магаз, ок. Але це не відповідь на «що не так с закупкою раз на тиждень» )) 2. Продукти. а) упаковки. - я зараз не зрозуміла, про що ви взагалі. Це може в Костко тільки великими упаковками все продається? Я хз, я там була років 8 тому останній раз. Якщо мені потрібен 1 огірок, то я купляю 1 огірок, або 1 помідор, тощо. Куряче яйце не можу одне купити, це так ) б) через це продукти псуються. - ну хз, я ж кажу, я за купляю на тиждень , і все планую, у мене не псується 🤷🏻♀️ 3. Естетика, інтерʼєри, тощо. Ну, нема питань - в Україні все естетичніше і «вражає око». І супермаркети, і ресторани, і заправки навіть :) Я зараз серьозно. Тут на це пофіг, ну отак є. Але знов таки, це не відповідає на питання «що не так с закупкою продуктів раз на тиждень» )
-
Да Київ, за Запоріжжя ще можу казати. Дійсно бухгалтерів недооцінюють у нас, но не 13 тисяч точно. По Києву 50-60 з гарним опитом можна знайти, якщо є англійська та якась компанія міжнародна можна і 100 шукати.
-
Значить ти була канадцем до того як це стало мейнстрімом 😂😂😂