Українська Манітоба
-
Це не впевненість а сподівання і розуміння що в поточній ситуації вони не це не вплинуть і при бажанні. Та і бажання бути мʼясом у мʼясорубці звісно ніхто не має.
-
Не хочу я прилаштовуватися. Нахер
-
Дозвольте нам сподіватися. Я для себе впевнений майже на 100% що повернуся додому.
-
Економіка Канади, ймовірно, не дотягне до переглянутого прогнозу Банку Канади на третій квартал після того, як зупинилось зростання ВВП в серпні. Про це повідомляє Reuters. Економічне зростання в липні також було переглянуте в бік зниження до 0,1% з 0,2%, повідомило Статистичне управління Канади, додавши, що попередні дані свідчать про те, що зростання, ймовірно, відновиться до 0,3% у вересні. Усе це разом означає зростання на 1,0% в річному вимірі в третьому кварталі, що нижче за оцінку Канадського центрального банку в 1,5%, прогноз, який вже був переглянутий у бік зниження раніше цього місяця. Економічне зростання Канади сповільнилося під вагою високих витрат на запозичення, які стримують інвестиції бізнесу, виробництво та споживчий попит. За даними Statscan, у серпні виробництво товарів скоротилося на 0,4%, досягнувши найнижчого рівня з грудня 2021 року, при цьому виробничий сектор скоротився на 1,2% і зробив найбільший внесок у ВВП за цей місяць.
-
Аргументи це не так важливо, є дещо більше те що можна тільки відчувати. Доречі діти (поки що) мають той самий опіньон як і я.
-
Це мій самий улюблений аргумент!
-
Не сипте мені сіль на рану…
-
В більшості новоприбулих після початку повномасштабної війни, переїзд до Канади стався вимушений, це то що я чую… Може тому деякім важко пристосуватися 🤷🏻♀️
-
Це моє бачення, я можу бути не правий, все написане сприймати на власний розсуд.
-
Чи можна якось звернутись до клініки, де лікували той зуб? Інфекція каналу через півроку після пломби - це дуже буквальний наслідок, його важко оскаржити. Взагалі, якщо некомпетентний лікар робить щось, що призводить до таких наслідків - які шляхи хоча б перекласти на нього вартість подальшого лікування? Це вже питання поза межами конкретно цього випадку
-
Дякую велике
-
Поки що… Дитяча психіка трошки по іньшому працює. Як би там не було, я щиро бажаю вам знайти ту саму комфортну країну для життя…