Українська Манітоба
-
В більшості новоприбулих після початку повномасштабної війни, переїзд до Канади стався вимушений, це то що я чую… Може тому деякім важко пристосуватися 🤷🏻♀️
-
Це моє бачення, я можу бути не правий, все написане сприймати на власний розсуд.
-
Чи можна якось звернутись до клініки, де лікували той зуб? Інфекція каналу через півроку після пломби - це дуже буквальний наслідок, його важко оскаржити. Взагалі, якщо некомпетентний лікар робить щось, що призводить до таких наслідків - які шляхи хоча б перекласти на нього вартість подальшого лікування? Це вже питання поза межами конкретно цього випадку
-
Дякую велике
-
Поки що… Дитяча психіка трошки по іньшому працює. Як би там не було, я щиро бажаю вам знайти ту саму комфортну країну для життя…
-
От сьогодні на це і звернемо увагу на ще одному апоінтменті
-
Ні, відкритий стоматологом і недолікований канал прекрасно видно на знімку, тут немає інших варіантів.
-
Питання із зірочкою 🌟 на засипку від одного учасника чату. Для бухгалтерів. Дитина, 17 років хоче запустити Shopify магазин, але на себе не може зареєструвати, бо має тут 18+. Чи може хтось із батьків зареєструвати онлайн магазин на себе, платити на саму платформу, але дитина буде вести діяльність та отримувати прибуток та платити податки? Які підводні камені? Особливо якщо продажі понад 50К?