Українська Манітоба
-
Дякую велике
-
Поки що… Дитяча психіка трошки по іньшому працює. Як би там не було, я щиро бажаю вам знайти ту саму комфортну країну для життя…
-
От сьогодні на це і звернемо увагу на ще одному апоінтменті
-
Ні, відкритий стоматологом і недолікований канал прекрасно видно на знімку, тут немає інших варіантів.
-
Питання із зірочкою 🌟 на засипку від одного учасника чату. Для бухгалтерів. Дитина, 17 років хоче запустити Shopify магазин, але на себе не може зареєструвати, бо має тут 18+. Чи може хтось із батьків зареєструвати онлайн магазин на себе, платити на саму платформу, але дитина буде вести діяльність та отримувати прибуток та платити податки? Які підводні камені? Особливо якщо продажі понад 50К?
-
А зараз шо впали?
-
Це добре, що у дітей такі ж думки! Бо мій пішов у 1 кл в Україні, памʼятає тривоги, підвал, двічі запалення легень, лікарня у якій знову підвал, а потім Канада… і закінчення 1 кл. Тепер він у 3 кл, футбол, баскетбол, плавання, друзі, мова… він не розуміє чому я моментами хочу до України
-
Все, що написано на упаковці вареників - це те, що додано до картоплі всередині) Чиз - значить картопля з сиром) Солодких вареників я тут взагалі весь цей час не бачила, може, десь в спеціалізованих українських магазинах вони є