Українська Манітоба
-
Маленька сімейна компанія шукає truck driver з досвідом роботи. Також важливо мати візу до США. З усіх питань прохання писати до ПМ. P.S. Оголошення не моє, а знайомого.
-
Так, то протеїн, сирковий екстаз змушує нечітко формулювати речення)
-
Підскажіть будь ласка потрібна порада я тут вже писала що над сестрою починали робити опіку саме тут в Канаді через місцевого адвоката і всамому початку у березні місяці я їм давала завдаток третину від суми яку вони озвучили, виявилось так, що як мені потім повідомили такий документ видавати та розпоряджатися опіки над дитиною громадянства якої в неї не місцеве -не можна. Ну і звичайно вже пройшло півроку і ніяких документів не маю, я намагалася дізнатись коли зможу отримати рішення на про опіку чи хочаб якусь інформацію в якому статусі моє діло (Питала це 3 місяці тому). Ну і врешті-решт я вирішила поїхати до України та зробити цю опіку там, і вже її отримала навіть встигла завірити переклад тут. І ось вони Знову об’явилися та хочуть поговорити стосовно справи, півроку, навіть більше минуло з того часу як я до них звернулася в перший раз. 💔 Отже моє питання полягає в тому чи можна якось з ними домовитися повернути Мою передоплату і взагалі як з ними тактично говорити щоб мати її хоч якийсь позитивний результат🙏
-
Не всі той паспорт отримають, знаю тут українців які просто працюють і не думають про pr. Навіть якщо вони не отримають канадський паспорт, вони просто потім зможуть працювати в будь якій євро країні. Процесс вже почався ampbiz.censor.net/news/3517520/ukrayina_pochynaye_gotuvatysya_do_integratsiyi_v_yevropeyiskyyi_rynok_pratsi
-
Вже ходять бачу
-
План збудовано Записав
-
В нас вже почали ходити:) Переважно десь з 4:00-4:30 до темноти якщо зовсім маленькі;) Тілько шо приносили маленьку Lady Bug 🐞 така cute 🥰
-
Привіт, красуні! 🌸 Запрошую вас на новий курс з макіяжу для себе: «Makeup for Yourself» та «Makeup for Yourself PRO». Це ідеальна можливість навчитися створювати макіяж, що підкреслить вашу унікальність та природну красу. На курсі ви навчитеся підбирати та наносити макіяж так, щоб він гармонійно пасував саме вам. Я поділюся всіма секретами — від вибору косметики до тонкощів денного і вечірнього образу🤎 🌟 «Makeup for Yourself» — для початківців, де ми освоїмо базові техніки, розберемо косметичку і створимо легкий нюдовий макіяж для щоденного життя. 🌟 «Makeup for Yourself PRO» — для тих, хто хоче зануритися глибше. Вивчимо складні техніки, попрацюємо з акцентами і навчимося створювати виразні образи. Після завершення курсу кожна з вас отримає сертифікат та контент для соцмереж, щоб із задоволенням показати свій прогрес! Лише 2 місця за спеціальною ціною! Бронюйте швидше та розкрийте свої навички до професійного рівня! www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Хто може поміняти міжкімнатні двері?
-
У кого є контакти де можна поставити зимову резину на авто? Знаю що є Канадіан Тіре и все інше. Може наші десь працюють? Бо не хочу мати аппоінтмент аж у грудні.
-
Мені це потрібно було не для дитини, дитина вже менше ніж за півроку буде повнолітня😅 Там була справа в тому що їі треба було легалізувати тут, і я подалася на номінацію в той час, Тобто була в очікуванні і мені потрібен був документ щоб її до своєї аплікації до єднати. Як мені повідомили, що процедура точно буде на моєму боці бо в мене є стабільна робота,гарний дохід , я в змозі її утримувати і я єдиний родич який є не тільки в Канаді, а й взагалі