Українська Манітоба
-
Там річ іде за дедактібл. Якщо ви не винні, то не платите ніц. Якщо винні та ремонтуєтесь по страховці, платите дедактібл і потім отримуєте листа щастя, що будете за права платити 400 баксів на рік
-
Вже і там)
-
В імміграційному чаті
-
Демократи менш активно голосують. У колег із США майже немає сумніву у перемозі Трампа.
-
Все буде вирішувати мотивація виборців піти проголосувати 5-го листопада.
-
Нажаль, є такі прикрі випадки, навіть у відомих системних роботодавців. Вже про це писали не одноразово і не тільки тут, а й у англомовних групах фейсбуку.
-
And here we go again...
-
Ні, ви платите лише дедактібл, MPI платить решту
-
Дякую за відповідь.Тобто спершу я плачу за ремонт, а потом буде компенсація, а якщо там ремонтувати дороже чим авто, чи наприклад в мене нема грошей на ремонт?
-
В мене теж родичі в детройті але впевнені в перемозі Харріс
-
Тоді авто йде на аукціон, це MPI вирішує
-
Сподіваємось на здоровий глузд американців ))
-
У нас на лотереї дають майже рівні коефіцієнти на обох кандидатів. Люди ще з липня просто подуріли зі ставками ))
-
Все, заповнила заявку на лотерею Грін Кард (запис до 5 листопада). Граю вже не пам'ятаю скільки років, десь 15+. Виграю напевно, коли (і якщо) отримаю PR 😀
-
Я виніс цілу бочку чупачупсів, прийшов один кід і всі забрав. Тепер я лічно в руки видаю(
-
Я вже не вірю в здоровий глузд людей. Може старію 💊
-
Вітаємо, B. Bowen jr.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Такій собі Trick 😂
-
В нас нині був один, який 4 рази приходив і кожен раз все більше набирав у мішок. Але я був на другому поверсі, і мені було ліньки йти донизу, а кричати через камеру не хотів, аби дитину не налякати
-
Уявіть ви виграєте. І оце опять зриватись , на нову хату, нові сусіди нова школа, медицина платна))) халяви не буде
22 Jan 2023, 08:02
196579/231604
about 3 hours ago