Українська Манітоба
-
Ага, чи деталі в костюмі натуральні, виверені
-
Василь, фото не маєш? 😁 Щоб ми подивились нормальний в нього костюм? 🌚 Нєє, ну це сильно 😂
-
Нормальний костюм. Він же не в дитячий садок прийшов
-
Stapples можна Будь яка агенція з білим фоном
-
Де робили фото на грiнкард?
-
Вони сказали, що будуть робити референс чек, чи я згодна, на що вiдповiла- Окей, будь ласка
-
Я так зробив 😂😂😂😂
-
Родич зробів на телефон. Пригали біля стіни, ставили лампи і так і сяк. Нарешті дочекалися гарного природнього освітлення (у моїх вікнах воно в 2 годіни дня, а не зранку). Сподіваюсь що нормально.
-
Деколи час займає референсів обзвонити…
-
Така процедура у роботодавця. Я був окей з тим. Мені треба будо три тижні на передачу справ на поточній роботі.
-
До речі так Вони цей тиждень взагалі можуть не рахувати
-
Це довго.
-
Я раз місяць чекав на джоб-офер на одній з перших робіт. А на іншій роботі відповідь дали за тиждень, а от джоб-офер мав дату старту через два місяці, бо треба було пройти секюріті перевірки.
-
Не обов'язково. Треба все обговорити, узгодити з керівництвом, а сьогодні вже четвер
-
В мене було передзвонювали і через 2 місяці Що навіть насмішило 😂😂😂
-
Тодi буду чекати та сподiватись на краще, бо я там хотiла б працювати.
-
Тиждень - окей. Два - ну, менш-більш.
-
Це нормально Навпаки вони ввічливо попередили про терміни очікування що б Ви знали на що розраховувати
-
Дякую 🌷
-
Буду на вихiдних заповнювати👀 не по темi: У мене була сьогоднi дивна спiвбесiда, у дивному мiсцi. Коли пiсля спiвбесiди кажуть, що в них, зазвичай, вiдповiдь за тиждень - два - це нормально, чи вони так завуальовано кажуть "нi"?🙄👀🐴
22 Jan 2023, 08:02
196623/230308
5 minutes ago