Українська Манітоба
-
О, то мені теж треба грати.
-
A trafficking network described as “one of the most multifaceted organized crime operations seen by the Winnipeg police” utilized encrypted messages, secret compartments and couriers to transport millions of dollars worth of cocaine into Manitoba, court documents show. New details about the Winnipeg Police Service takedown of a national drug network, dubbed Project Soft Landing, were revealed last week as the Director of Criminal Property Forfeiture fights to retain control over cash seized by investigators. www.winnipegfreepress.com/featured/2024/10/28/inside-winnipegs-biggest-drug-bust
-
З ким не обговорював, то виявляється ніхто не був за межами готелю чи великого міста
-
Ну, Вікторія, у вас риторика така ж як у всіх хто приїхав 15+ років тому в Канаду. Це люди, які приїхали в трохи іншу країну, з такими ж зарплатами як зараз +/-, але з купівельною спроможністю втричі вищою, меншою конкуренцією і активним ринком праці. Це люди, які заробили грошей, при зарплаті 50-60$К в рік - коли житло коштувало 100-120К, непогаро заробили на подорожчанні житла - яке умовно купили за 100К, а перепродали за 200К, а потім наступне, яке вартує зараз 450К. Це для прикладу. Канаду в 2024 році порівнювати з 2000 - це як порівнювати Україну в 93 році і 2014. При курсі CAD, до речі, в 20грн до війни дохід в 2.000 CAD (40К грн) не був чимось нереальним.
-
Мінімалка тоді була менше 10 кадів за годину якщо що. Легко ніколи не було. Просто раніше люди приїжджали з чітким розумінням, що це їх нове життя і відповідно цього планували кожен свій крок. Єдиний плюс, що більшість приземлялась вже маючи ПР. Але ніяких 60к на старті ні в кого не було. Всі починали з survival jobs. Багато людей роками на них працювали, збираючи на навчання, або покращуючи англійську, доки не могли дозволити собі кращу роботу. Як мінімум від двох до п'яти років ішло на адаптацію. І практично ніхто не жалівся. А те що ви описали, це якісь виправдання поточної хвилі імігрантів.
-
Ваші аргументи розмиті та не точні. Ви кого і з ким порівнюєте? Дивлячись який бекграунд у людини. У Канаді 2000 доларів могла заробляти людина у 2022 році без освіти і без якихось спеціальних знань і без досвіду, в Україні такі люди ніколи зарплати 40 000 не бачили. В Україні 40 000 міг заробляти директор у якійсь середній конторі і це людина, яка повзла до цієї посади 15 років. Така ж людина в Канаді вже заробляла б зовсім інші гроші. Подібні порівняння позбавлені логіки. Порівняйте підсобного робітника в Україні на заводі і порівняйте з таким же підсобним робітником у Канаді в різні роки і порівняйте їхню купівельну спроможність, але як на мене тут і так все очевидно.
-
Dear friends. I would like to inform you about the selection of participants on a competitive basis for a visit to the USA. Visiting the IMF office and the United States Capitol. Selected participants will be able to get a business visa for 10 years. they will be covered for airfare, accommodation and meals during the visit. The visit to Washington is for 5 days. In addition, there will be a visit to New York, where the participants will visit the UN office. I will inform you about the details for participation in the competition in the near future. Дорогі друзі. Хочу повідомити Вас про відбір учасників на конкурсній основі для візиту в США. Відвідування офісу МВФ та United States Capitol. Відібрані учасники зможуть отримати ділову візу терміном на 10 років. їм буде покрито авіаквитки, проживання та харчування під час візиту. Візит до Вашингтону термін на 5 днів. Додатково буде візит до Нью Йорку де відвідують учасники офіс ООН. Деталі повідомлю в найближчий час для участі в конкурсі.
-
Message from user Adok Sauirbaev has been removed because this user is in spam list (???)
-
40 тис дохід до війни. Смішно. Окремі індустрії хіба і дуже мала кількість людей. Статистика та соціальні опитування кажуть про зовсім інше. Згідно з опитуванням, 43% громадян отримують менш як 10 тисяч гривень на місяць. Хоча це на 10% менше, ніж у 2023 році, коли таких було 53%, більшість опитаних (56%) все ще вважають свої доходи недостатніми для забезпечення гідного рівня життя. Дослідження також показало, що 31% українців отримують від 10 до 20 тисяч гривень на місяць, а 21% - понад 20 тисяч гривень. glavcom.ua/economics/personal-money/-dokhodi-ukrajintsiv-majzhe-polovina-zarobljaje-menshe-10-tisjach-hriven-1009342.html
-
Додам що і іпотечні ставки тоді були високі.
-
Висока ставка була в Україні 😂 Я особисто платив 13->15-> і як Бог дасть (UIRD3m)
-
Ага, чекаю)))
-
Нескінченна історія про то як колись 10-15-20 років назад було легше… Я вже звикла до таких тезисів;) Хоча особисто не памʼятаю де і коли мені було легше 🤷🏻♀️ особливо ото на початках, як там вище написав пан Антон на survival job:) Зараз мені легше 😁 І новоприбулим через 10-15-20 років буде так само легше 🤗
-
Освіта хотів би, але дорого та і не знаю яку краще Нетворкінг не для мене 🤷