Українська Манітоба
-
Хіба мовні курси. Решта опцій - платно. Є варіанти різних грантів та кредитів, однак дають не всім, треба кваліфікуватись.
-
в мене на роботі, дівчата з Філіппін усі збираються навчатись після отримання ПР, бо там якісь бонуси від уряду на навчання. Навіть казали що можна і безкоштовно.🤔
-
З часом визначитесь з навчанням/професією і нетворкінг появиться;)
-
Залежно, що ви хочете. Є купа професій, де не треба вчитись роками. Хтось каже 'хочу заробляти $35-40/годину, але не хочу довго вчитись'. Окей - йдіть на 10-12 тижневі курси на оператора спецтехніки (ескаватор і т.д.). Робота круглорічно в основному, працюєте в кабіні, де є кондиціонер та пічка.
-
Лікар, юрист, програміст в компаніях типу Гугл, Амазон, Майрософт, професор фізики в університеті, продажі B2B, медсестра з купою овертаймів тощо.
-
О це - по ділу! А можна ше кілька подібних варіантів? )
-
В мене теж 😂 Особливо чистими 😁
-
$35-40/годину то вже мало, в мене з думки не виходить 20000 на місяць. 🤔😅
-
є із чого вибрати, і головне що це можливо💪
-
Коледжі мають різні 1-2 річні програми.
-
Отож, Поки 15 є Але скоро вже не буде, я ж про що Ну то таке, буду дивиттися
-
Ніколи не пізно. Якщо попереду ще хоч 15-20 років можна працювати і при цьому вчитись паралельно 2-4 роки, і це навчання дасть серйозне підвищення доходу, то чому ж ні?
-
Я не знаю по усіх індустріях. Кажу тільки про те, що я знаю серед моїх знайомих, які йшли таким шляхом.
-
Я теж вже маю трохи рочків:) Подумую іти далі вчитись 🫣😁 В Канаді ніколи не пізно:)
-
я не думаю що вам 85 років, є професії де можна працювати і на "пенсії", головне здоров'я 😁
-
Але треба і міру знати 🌚
-
Salesperson ;-)
-
Ого, а в нас вчитель в 77
-
Додам ще професії в освіті
-
Отримував cpp, зарплату, і ще й робочу пенсію 😅
22 Jan 2023, 08:02
196694/229617