Українська Манітоба
-
З часом визначитесь з навчанням/професією і нетворкінг появиться;)
-
Залежно, що ви хочете. Є купа професій, де не треба вчитись роками. Хтось каже 'хочу заробляти $35-40/годину, але не хочу довго вчитись'. Окей - йдіть на 10-12 тижневі курси на оператора спецтехніки (ескаватор і т.д.). Робота круглорічно в основному, працюєте в кабіні, де є кондиціонер та пічка.
-
Лікар, юрист, програміст в компаніях типу Гугл, Амазон, Майрософт, професор фізики в університеті, продажі B2B, медсестра з купою овертаймів тощо.
-
О це - по ділу! А можна ше кілька подібних варіантів? )
-
В мене теж 😂 Особливо чистими 😁
-
$35-40/годину то вже мало, в мене з думки не виходить 20000 на місяць. 🤔😅
-
є із чого вибрати, і головне що це можливо💪
-
Коледжі мають різні 1-2 річні програми.
-
Отож, Поки 15 є Але скоро вже не буде, я ж про що Ну то таке, буду дивиттися
-
Ніколи не пізно. Якщо попереду ще хоч 15-20 років можна працювати і при цьому вчитись паралельно 2-4 роки, і це навчання дасть серйозне підвищення доходу, то чому ж ні?
-
Я не знаю по усіх індустріях. Кажу тільки про те, що я знаю серед моїх знайомих, які йшли таким шляхом.
-
Я теж вже маю трохи рочків:) Подумую іти далі вчитись 🫣😁 В Канаді ніколи не пізно:)
-
я не думаю що вам 85 років, є професії де можна працювати і на "пенсії", головне здоров'я 😁
-
Але треба і міру знати 🌚
-
Salesperson ;-)
-
Ого, а в нас вчитель в 77
-
Додам ще професії в освіті
-
Отримував cpp, зарплату, і ще й робочу пенсію 😅
-
А з іншої сторони молоді жаліються що немає роботи :))
-
Canada has suffered for years from shortages of teachers and other educational staffers, such as educational assistants and resource teachers, but the impact has varied across the country. Rural and remote areas, for instance, have long struggled with the problem. www.cbc.ca/news/canada/education-educator-shortages-1.7156002
22 Jan 2023, 08:02
196696/229619
7 minutes ago