Українська Манітоба
-
Ікра зараз на знижці 11 доларів в Фрешко 🙂
-
Diwali the 'Festival of Lights' The festival, that is spread over a period of five days, also marks the beginning of the new year in the Hindu calendar, and celebrates the year's last rice-crop harvest. Впевнений, що на День Подяки та Новий рік ваш СЕО надсилає привітання.
-
Ще б в всіх англійська була ,щоб іти вчитись ,а бажання,зусилля , і не гарантія ,що ти влаштуєшся на роботу 🫠. В мене в принципі є все для цього , просто вибрати чим хочеш займатися,навіть на роботі покривають навчання до 5000$ , але те що ти хочеш вибрати не можеш 🙄 , ну типу тільки щось звʼязано з заводом , може якісь офіс за 40$ буде 👀😂 . А якщо вже мова про різницю в зарплатах в Україні і в Канаді ,то вона 300000 грн і 60000$+😄.
-
Хелловін - це свято левелу Івана Купала у нас, древнє свято, прийдешнє з прарелігії. Рівень значення цих свят просто різний. То добре, що з Хелловіном не вітають насправді, далеко не всі сприймають це свято як нормальне (я, наприклад, ніколи не зможу, для мене це поза межами добра і зла). І думаю, я така не одна з тих, хто не виріс в цій культурі
-
Доброго дня. Я Вам раніше кидала зразок заяви на доставку паспорта через перевізника DHL. Повідомляю, заява вірна, користуйтеся, сьогодні мені скинули номер для відстеження паспорта.
-
Я не вважаю, що з Гелловіном варто всіх вітати, мене просто здивувало, що Дівалі, яке мені таке ж чуже, як тобі Гелловін, поважається аж настільки, а свято з прарелігій, яке є тут великою частиною культури - ні. Типу, якщо ми святкуємо різність культур, це якось відчувається несправедливим. Але Дмитро дав вичерпну – це інший рівень «важливості» свята. Чекатиму на імейл у Різдво! :D
-
🤌🏻
-
Думаю діти навіть не вникають в якесь значення чи традиції 💭 Просто одягаються аби цукерки зібрати , костюми одягнути і все . Головне це солодощі 🍫
-
Мені Хеловін 👻 більше як фан, посміятись з себе чи з друзів/колег, раз в рік вдягнути не скраб на роботу а шось іньше;) А дітям як заходить:) в школу костюма вдягнути, цукерки 🍬 збирати;)
-
Знаю парамедики на півночі отримують майже 250-300 тис. Не знаю що треба закінчувати на це, але як варіант 🙂
-
Ну + це круто для бізнесу вечірки , квести , продаж товару і тд просто + 1 привід . Навіть на дурних костюмчиках можна нормально заробити 🫰🏻
-
Бачу тут людей які друзів не заводять ("про шо мені з ними розмовляти"), нетворкінга ніякого ("волонтерство то для дурачків"), про здобуття якоїсь робочою специальності не думають взагалі ("освіта на английскій, вчити англійську то не для мене"). Я так бачу, гарним це все не скінчиться...