Українська Манітоба
-
Ну + це круто для бізнесу вечірки , квести , продаж товару і тд просто + 1 привід . Навіть на дурних костюмчиках можна нормально заробити 🫰🏻
-
Бачу тут людей які друзів не заводять ("про шо мені з ними розмовляти"), нетворкінга ніякого ("волонтерство то для дурачків"), про здобуття якоїсь робочою специальності не думають взагалі ("освіта на английскій, вчити англійську то не для мене"). Я так бачу, гарним це все не скінчиться...
-
Будемо сподіватися на краще 🤗, що час людей змінить і всі як почнуть! Вчити мову, заводити друзів/волонтерити і вчитися день і ніч 😁
-
Комусь таке може і підійде. Хто хоче грошей заробити, молодий, не хоче спати в 9 вечора 😁 як я
-
Хочу волонтерити, не можу знайти Пробував як вчитель англійської для новачків, але не склалося, знайшли проф вчителя Інший нетворкінг не можу)))
-
Дівчат теж багато бачу останнім часом серед парамедиків:) Хлопці гарні 🤩 Круті вони 🔥 Особливо ті шо приїжджають в складі 911: роблять як один складний механізм!
-
Я навіть просто подумавши стомився вже
-
Думаю може bridging зробити на RN. Мій коледж АСС хоче запустити програму для LPN випускників:) Анкету заповнила, чекаю;)
-
Підвищувати медсестринство?
-
Чула що в Вінніпезі на лпн черги Тому багато їде до брендона Типу там навіть легше вчитись Чи чули таке? А ще чула що асінібоін відкрив вечірній лпн курс
-
Ще один переїзд я не переживу:) Потріпало нас життя 😁
-
А чому якщо не секрет Ще і з також професією
-
Нє нє нє, я в штати не збираюсь якщо шо! Канада 🇨🇦 one love! ❤️
-
О за вечірній курс не чула:) А за черги завжди так було, я в Брендоні рік чекала, Вінніпег 3-4 роки вейтінг лист… Зі мною вчились дівчата з Вінні саме з тих причин.