Українська Манітоба
-
Для всіх, хто з минулого тисячоліття і не тільки 😄 Поповнюйте словниковий запас, бо ми скоро будемо спілкуватися різними мовами з нашими дітьми 😄
-
“А ви набрали максимум і можете просто бути котом»
-
Так, перепрошую))
-
Справа в тому, що ці два свята, які ви написали, це дуже різні за рівнем свята. Дівалі одне з найголовніших свят, це типу Новий рік в Індії, святкується 5 днів наче. А Хеллоуїн це переддень дня всіх святих і померлих. Типу одягаємо маски і запалюємо ліхтарі щоб відлякати душі померлих. Зараз це просто фан для дітей. То з чим ви хотіли б щоб вас привітали? Happy Halloween навіть на мою суб'єктивну думку звучить wierd. Думаю, ваш CEO точно привітає вас Merry Christmas and a Happy New Year 🎊
-
*єнотом
-
Дмитро, я не буду сперечатись, можливо в маленьких містечках/селах були нижчі зарплати. Але повірте в велики містах Дніпро/Київ/Запоріжжя/Харків ітд для толкових розумних людей були достойні зарплати і рівень життя. Я вірю що десь хтось працював на 10-15 тис грн. Я таких знав. Але це меншість. Яка просто хотіла встати піти на роботу і прийти з неї і ні за що не відповідати і сильно не напрягатись. Напевно таким людям тут краще. Відпрацював свої години, маєш мінімалку або пару доларів вище, на базові потреби вистачає - та й ок. Але повірте, в професійних компетентних людей в в Україні були зарплати і доходи яким канадці позавидують. Як ви думаєте, хтотж тоді купляв квартири в новобудовах, авто без кредитів за готівку, ітд? От тільки не треба про корупціонерів
-
Я можна посилання будь ласка на цей пост
-
Тобто поступити в коледж/універ треба здати IELTS, а потім знов здавати IELTS щоб отримати work permit? Я правильно розумію?