Українська Манітоба
-
Дмитро, я не буду сперечатись, можливо в маленьких містечках/селах були нижчі зарплати. Але повірте в велики містах Дніпро/Київ/Запоріжжя/Харків ітд для толкових розумних людей були достойні зарплати і рівень життя. Я вірю що десь хтось працював на 10-15 тис грн. Я таких знав. Але це меншість. Яка просто хотіла встати піти на роботу і прийти з неї і ні за що не відповідати і сильно не напрягатись. Напевно таким людям тут краще. Відпрацював свої години, маєш мінімалку або пару доларів вище, на базові потреби вистачає - та й ок. Але повірте, в професійних компетентних людей в в Україні були зарплати і доходи яким канадці позавидують. Як ви думаєте, хтотж тоді купляв квартири в новобудовах, авто без кредитів за готівку, ітд? От тільки не треба про корупціонерів
-
Я можна посилання будь ласка на цей пост
-
Тобто поступити в коледж/універ треба здати IELTS, а потім знов здавати IELTS щоб отримати work permit? Я правильно розумію?
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
🖐🏻Привіт, мене звати Вікторія. Я професійний тату-майстер, готова втілити найсміливіші ідеї на вашій шкірі! Моя студія – це комфортний і сучасний простір, де особлива увага приділяється якості, безпеці та індивідуальному підходу до кожного клієнта. Для перших пʼятьох клієнтів зроблю знижку в 15%. ✨ Студія обладнана професійним освітленням і всім необхідним аби ви почувалися зручно під час сеансу. Також я допоможу підібрати ідеальний дизайн, який підкреслить вашу індивідуальність. Для запису пишіть в instagram студії : www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== Або безпосередньо в telegram Записуйтесь на консультацію або тату-сесію прямо зараз!❤️
-
Тобто поступити в коледж/універ треба здати IELTS, а потім знов здавати IELTS щоб отримати work permit? Я правильно розумію?
-
Це значить що для нюрсингу треба 5? Бо це коледж Маю наувазі що вони для вступу просять 7777 зазвичай Всі мед програми коледжу Навіщо тоді 5555 на перміт?)
-
Я не шеймлю нікого взагалі. Я сам там був деякий час в Україні, і платив ще єдиний податок. Я про те, що реальність інша. Бюджетників (вчителі, лікарі, викладачі) не можна так просто проігнорувати. Якщо той ФОП закінчив, принаймні, школу, то він вже був вивчений бюджетником