Українська Манітоба
-
Тобто поступити в коледж/універ треба здати IELTS, а потім знов здавати IELTS щоб отримати work permit? Я правильно розумію?
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
🖐🏻Привіт, мене звати Вікторія. Я професійний тату-майстер, готова втілити найсміливіші ідеї на вашій шкірі! Моя студія – це комфортний і сучасний простір, де особлива увага приділяється якості, безпеці та індивідуальному підходу до кожного клієнта. Для перших пʼятьох клієнтів зроблю знижку в 15%. ✨ Студія обладнана професійним освітленням і всім необхідним аби ви почувалися зручно під час сеансу. Також я допоможу підібрати ідеальний дизайн, який підкреслить вашу індивідуальність. Для запису пишіть в instagram студії : www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== Або безпосередньо в telegram Записуйтесь на консультацію або тату-сесію прямо зараз!❤️
-
Тобто поступити в коледж/універ треба здати IELTS, а потім знов здавати IELTS щоб отримати work permit? Я правильно розумію?
-
Це значить що для нюрсингу треба 5? Бо це коледж Маю наувазі що вони для вступу просять 7777 зазвичай Всі мед програми коледжу Навіщо тоді 5555 на перміт?)
-
Я не шеймлю нікого взагалі. Я сам там був деякий час в Україні, і платив ще єдиний податок. Я про те, що реальність інша. Бюджетників (вчителі, лікарі, викладачі) не можна так просто проігнорувати. Якщо той ФОП закінчив, принаймні, школу, то він вже був вивчений бюджетником
-
-
Опа, шо за срач, а мене нема? 🙈 Хто винен, хто правий, кого утискають у правах?