Українська Манітоба
-
Написала велике повідомлення і видалила, бо зараз, відчуваю, договорюсь) Піду попрацюю. P.S. Податки сплачуються, все чисто, законно, жодний уряд не постраждав, жодна демократія не звернута
-
Тут трохи не вірний акцент. Шеймінг має бути не по відношенню умовного айтішніка, який сплачує свої 5%, а работодавця, який використовує цю схему «оптимізації». Чому не зробити нижчий податок для всіх, але щоб умовні ФоПИ платили не 5% а 10%, але тоді щоб і вчитель зі своїх 500 баксів платив теж 10%? Це питання не до вас, як що що )))
-
Колесо крутиться, життя іде, світ змінюється Просто можу сказати до прикладу за тих лікарів із якими стикалася, коли маму готували до операції Дніпро Є один у місті лікар, який має свою приватну клініку, працює також додатково у обласній лікарні та ще викладає в медичному (можна і в зворотньому порядку прочитати, можливо шось зміниться 😉) Він відразу сказав, що може прийняти в обласній лікарні безкоштовно, проте деякі аналізи треба буде оплачувати, бо воно не покривається ні страховкою, ні НСЗУ. Є варіант в його клініці. Там прийом платний, проте більше нічого доплачувати не потрібно буде. Так само і з операцією розказав про всі можливі варіанти, де будуть проводити, та які матеріали навіть можна обрати якщо є бажання. Проте він відразу обмовився, що якщо чогось хочеться додаткового - то це все оплачується офіційно на рахунок лікарні. Ніяких подяк або ще чогось. Ну і якщо процесу заживлення рани станеться ситуація (мамі майже 70 років, так що там ризик досить великий), що прийдеться заново втручатись хірургічно - це все буде безкоштовно.
-
Розумієте, в чому проблема. ФОП може платити хоч 30%, життя вчителів від цього ніяк не зміниться) така от магія. Просто на 25% більше буде розкрадене)
-
Так я щось не зрозумів, не можна бути ІТ шніком, аморально?
-
Ще й нормальна медицина та навчання були безкоштовні, не те що зараз, все тільки за гроші🤣
-
Чи приємно в Україні бути IT-шником, дозволяти собі дорогих лікарів, закордонні дорогі курорти і т.д. і ходити по вулицям повз бідних старих без зубів, без грошей на ліки, а може і без грошей на їжу. Хіба в Україні є фуд банки і т.д, з того що є в Канаді?
-
Я не кажу, що десь хтось порушує. Однак, 5-10% податку на зарплату/дохід у сотні тисяч - це є смішно. Це вже не кажу, що під час війни багато хто з ІТ-компаній, на жаль, вирішив перейти на зарплати в конверті. Я це добре знаю, бо працюю з українським ІТ-ринком і є компанії 2-го, 3-го ешелону, які це роблять і кількість лише збільшується.
-
Як раз 50/50 😆 7/7
-
Запис на каяття $10, оплата на ФОП, вам, виходить, 50% знижки
-
Бляха так і думав треба було депутатом йти 🤣
-
«Ця бульбашка — вона здулася». CEO robota.ua спрогнозував зарплати в IT Генеральний директор robota.ua Валерій Решетняк повідомив в інтервʼю для dev.ua про зміни на ринку праці в Україні під час війни, зокрема в IT-секторі. Ось його прогнози на найближче майбутнє. За його словами, тому зарплата айтівця й неайтівця в Україні буде поступово вирівнюватися. Зокрема, він наводить приклад США, де гарний сейлз-менеджер заробляє $100 000 на рік, а гарний розробник — від $50 000 на рік. «Тобто сейлз заробляє більше, ніж айтівець», — акцентує менеджер. dev.ua/news/tsei-perehriv-iakyi-u-nas-vidbuvsia-u-tsii-sferi-tsia-bulbashka-vona-zdulasia-ceo-robotaua-prohnozuie-zminy-u-zarplati-aitivtsiv-1730190732
-
Наполовину виходить 🌚
-
Я просто пів життя був шахтарем/механіком а пів життя айтішником хочу зрозуміти чи я аморальний тип чи ні, і як я докотився до того