Українська Манітоба
-
Взагалі всі процеси в суспільстві стали настільки складними, що вже давно пора переходить на управління від ШІ 🤖. Щоб не було ніяких президентів, парламентів і ще кучі дармоїдів які на виборах обіцяють одне, а потім роблять зовсім інше, бо наступного разу ніхто не вибере. Штучний інтелект буде не расистом, не буде боятись що його не оберуть і зможе прорахувати як якийсь закон чи ще шось вплине на людей і як можна побороти те чи інше негативне явище. І як декілька вишеньок на торті: - всі держави будуть вже не потрібні - люди зможуть жалітись на проблеми свого комюніті напряму. Наприклад: така то дорога в ямах. Потім той ГаверментЖПТ порахував, прикинув і вуаля, вже їде команда фіксити дорогу - люди зможуть зайнятись дійсно важливими речами: ліки від раку, подорожі у космос і тд і тп Але то наукова фантастика і утопія
-
В нас особливий випадок
-
Я не про це. Чому не доводячи? Якщо я умовно можу на селф-емплойд заробити більше, ніж на зарплатній основі. Плюс у мене, наприклад, є своі вимоги - бути більш гнучкою і мобільною, а не ходити, скажімо в офіс і бути привʼязаною до місця. Але в такому разі банк виставляє такі умови, що я при більшому доході, ніж хтось на ЗП, кого можуть завтра звільнити просто без ноутісу, не можу отримати кредит.
-
-
Ріелтор мені сказав, що дохід за 2 роки треба подавати в будь-якому випадку
-
Так дохід в будь-якому разі потрібний банку за тривалий період, незалежно, це робота чи селф емплойд