Українська Манітоба
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка бот в тг який провіряє він
-
Якось був допис в інтернеті, що ШІ запропонували бути світовим лідером і спитали що би він зробив далі. Той відповів, що зробив би повну диктатуру із забороною всього та найсуворішими покараннями, то му що по іншому людей не можливо навчити 😁😁
-
А потім SkyNet … ми таке кіно вже бачили 🌚
-
Степашка, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
І не посперечаєшся
-
Не посперечаєшся з придуманим постом про диктатуру, заборону всього і найсуворіші покарання? Таку відповідь ШІ може дати тільки якщо його модель тренувати на твітах від Трампа.
-
старезне, але...🌚
-
Дитина, другий день, розкладає 3 торби цукерок по кухонних шкафчикаф ))))) так багацько, що вона не може з ними справитись ))))) вчора сортувала по кульках ))) цікаво що завтра придумає ще ))))
-
Люди, де у Вінні продаються перепелині яйця (quail eggs)? Питаю для кота 😂 Я серйозно )) Всі ці роки я навіть не цікавилась цими яйцями, а тепер сильно треба. В Sobeys і Co-op нема (
-
В Sobeys я завжди беру, завжди були. Я їх просто пʼю часто, люблю.
-
Чого не зробиш заради пухнастої дитини 😻
-
Ага )) нова дитина їсть краще за мою «стару» дитину )
-
Боже я там сто років не була. Заради яєць піду! Дякую )
-
Маєте нову дитину ? ☺️
-
Superstore, я там купляла:)
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка де пройти медогляд на Work permit, дешевше, Дякую!!!
-
Ищем людей, заинтересованных в заработке. Критерии: •Много свободного времени. •От 14 лет •Дистанционно(наличие пк, или телефона) (Без вложений)
-
Вітаємо, ㅤw.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Там де і курячі
-
А де вони там? Разом з курячими яйцями в холодильнику, чи в якомусь іншому місті?
22 Jan 2023, 08:02
196935/233056
10 minutes ago