Українська Манітоба
-
Раз така цікава розмова про мед😄 Хто що знає про кленовий сироп? Купували влітку органік, фірму не памʼятаю, викинули. Так він стояв відкоркований але закрита кришечка. Їли потихеньку, але десь може кілька тижнів не торкались. Вирішила сирники з ним поїсти, а там пліснява… Я думала що він не псується, але Реддіт каже що наче буває і краще зберігати в холодильнику. Брудними ложками не лазили.
-
Бо там є домішки цукру
-
Це Safeway, і також я замовляла доставку з No Frills. В маркетах рікотта не там, де все молочне в холодильниках, а там де все італійське (прошутто, моцарела і фета)
-
Вітаємо, 🎥! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Всем привет, требуются работники с понедельника по пятницу или выходные с хорошей зарплатой и бонусом за любые неудобства.
-
Якщо коротко, то основа безпеки - власна відповідальність, здоровий глузд та довіра до інтуїції. Радили не дивитись в телефон, коли йдеш по вулиці, знати свій маршрут і звертати увагу на те, що відбувається навколо. Більшість нападів на вулиці саме на тих, хто в телефоні. Захищати себе можна, але краще втекти. Можна використовувати різні речі для захисту, але коли це вже точно необхідно. Також краще бути ввічливими та спокійними, ніякої агресії :) Не зупинятися і не підходити до «дивних» осіб, намагатися впевнено та спокійно проходити далі. Зараз пишу, і все виглядає якось «тупо», але насправді це правильні поради. Я не знала, що всі поліцейські частини мають місця для безпечного обміну товаром, який купується але продається онлайн. Це корисно. В автобусах дуже гарна система відеонагляду, більшість злочинців знаходять. Радили бути ближче до водія, якщо почуваєш себе невпевнено. Самі поліцейські стурбовані тим, що багато неадекватів знов та знов відпускають, але це не компетенція поліції. Для будинків порада - зовні мати світло з датчиками руху та залишати світло вночі в вітальні чи ще десь. Були питання, як потрапити в поліцію працювати.
-
🖐🏻Привіт, мене звати Вікторія. Я професійний тату-майстер, готова втілити найсміливіші ідеї на вашій шкірі! Моя студія – це комфортний і сучасний простір, де особлива увага приділяється якості, безпеці та індивідуальному підходу до кожного клієнта. Для перших пʼятьох клієнтів зроблю знижку в 15%. ✨ Студія обладнана професійним освітленням і всім необхідним аби ви почувалися зручно під час сеансу. Також я допоможу підібрати ідеальний дизайн, який підкреслить вашу індивідуальність. Для запису пишіть в instagram студії : www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== Або безпосередньо в telegram Записуйтесь на консультацію або тату-сесію прямо зараз!❤️
-
Можна перестати нести гроші в поліклініку наприклад. Теща жаліється "йой, корупція", а як в поліклініку треба йти, бере 50 гривень доктору дати. Бо як так не дати.