Українська Манітоба
-
Знаючи СІН, прізвище та ім"я, кредит взяти складно, насправді. Треба ще мати доступ до дати народження, зазвичай. Плюс різні віртуальні фінансові компанії вимагають ІД-верифікацію.
-
Серйозно? Він підтримує кацапські платіжні системи, він проукраїнський коли йому це вигідно.
-
Є купа онлайн-ресурсів. Якщо ваша дитина має нахил, то сама буде вчитись. Порадьте дитині freecodecamp.org - безкоштовно все
-
Добрий день. Чи є комп'ютерні курси для дітей по суботах? Хтось знає Чи є можливо якісь і други курси по суботах? Де? Хочеться щоб дитина окрім High school вчилася по комп'ютерному напрямку.
-
Хто знає як оце CV/резюме написати на федеральний етап , не можу знайти ніякого адекватного зразку . Може в когось є якісь приклади чи фото для зразку буду вдячний за це
-
Дякую
-
Тут досить нормальний computer science в школі, може ще хай в школі попитає про додаткові гуртки якщо є, попросить вчителя готувати його до комп'ютерних шкільних змаганнь
-
Перейдіть до імміграційного чату
-
Вітаю! Друзі, наступна ситуація: Третю добу намагаємося отримати трітмент щодо отримання вакцини проти сказу. Вже телефонували 3 рази на 2047888200 - нічого конкретного там не дізналися. Уже були у Грейс хоспітал, там грубо кажучи нас просто ввічливо послали щодо вакцини, обробивши рани від тварини. ПРОХАННЯ: будь ласка, чи хто володіє якимись контактами хто може допомогти отримати цю вакцину, або ж просто вплинути на це? Будь ласка поділіться контактом того, хто потенційно може допомогти Інкубаційний період 4-20 днів. Ми вже на межі 3ого і 4ого. Будь ласка, порад не треба. Потрібна допомога! Дякую велике за небайдужість
-
Запитайте в школі за AP Computer Science
-
А хто знає скільки загалом можна бути в декреті? Знайшла що декретні платять 15 тижнів Але не можу знайти коли треба виходили на роботу Може хтось підкаже
-
www.gov.mb.ca/labour/standards/doc,maternity-leave,factsheet.html www.gov.mb.ca/labour/standards/doc,parental-leave,factsheet.html
-
www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-maternity-parental.html Від 12 до 18 міс.
-
Чому не вкололи вам вакцину у госпіталі? 204-788-8200 in Winnipeg or toll-free 1-888-315-9257 - вам повинні повідомти куди звернутися. Вимагайте відповіді на гарячій лінії, просіть супервайзера.
-
Уже третю добу поспіль намагаємося так діяти
-
З ними спілкувалися- ніякої конкретики або допомоги
-
Може в ER звернутись і там пояснити, там мають зробити…
-
Не вкололи. Вони не тримають їх тут. Вони наче «замовили» і сказали що через 20 хв перетелефонують, але дзуськи - ані слухавку не взяли, ані перетелефонували Зараз сидимо у Вікторії госпіталі намагаємося щось вирішити, але відповіді ті самі
-
Сюди звертались?
-
Кажуть що нема вакцини?
22 Jan 2023, 08:02
197064/233169
5 minutes ago