Українська Манітоба
-
Найкращі костюмчики ever 🥹🤌🏻
-
Українська Манітоба Я вже бачив пост
-
Супер нереальне дякую за те що ви зробили пост, буду спостерігати. Підкажіть будь ласка назву груп я продовжую боротьбу, також постив у всіх фб групах які знав.
-
Та я скоріше подарунок вже тому хто просто допоміг знайти когось хто можете або допомогти вирішити питання або вирішить
-
Дякую 🙏 зорієнтувався, буду далі дивитися
-
Совєтскій союз нажаль…
-
Нетворкінг)
-
Дякую вам у будь якому разі . Я помічав наступне: якщо ти маєш контакт, тобі зроблять в обхід непрацюючій системі. Якщо не маєш контакту- просто іди з Богом. Тому ж і питаю мож хто кого знає
-
На жаль, я не зможу вам нічим більше допомогти, крім як знайти інформацію, + до того я нікого не знаю в Вінніпезі та і не працює це так в Канаді 🫣 Бажаю вам всього найкращого 🤗
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Чекайте ще буде 🥶
-
Я страшно розчарована цим роком взагалі. Мене лякали суворою зимою і це було ок, я не підписувалась на ці тропіки 😑
-
А можна ще трохи осінньої осені?)🥹 Тепло ж, класно гуляти на вулиці, і мені не холодно ото намотувати км по парку 😅
-
Тепло ж ще, от і сидять до останнього:) Якась аномальна осінь 🍂 Вже і сніжка трошки можно 😁 Свято наближається ❄️
-
Ой сорі 😂 То шо ви жалієтесь на тропікі? 😁
-
Третя)