Українська Манітоба
-
Ну така б зима була б взагалі класна, якби просто сніг сонце і без вітрюгану
-
Чекайте ще буде 🥶 То ваша перша зима буде в Манітобі?
-
Ну перша була не дуже холодна, друга Ель Нінйо, а на третю в листопаді я ходжу без куртки 😏 а в квітні уже знову буде жара як завжди. Це законно? Це так можна? Ще трохи і ми будем наряджати джингл беллс в купальниках, чому ніхто не протестує
-
Жара - це коли футболки) я так не наважуюсь говорити по градусах, бо у нас тут при мінус один, наприклад, калюжі не замерзають)
-
Я в Саскачевані. Більшість в куртках)
-
А жара, це скільки?
-
В квітні у нас це сніг йшов прям само і багато. Невже в Манітобі не було?
-
У нас позавчора було +1 і були замерзлі калюжі)
-
Зустрінемось 🙂
-
Яка Ви гаряча жінка)
-
У нас є чати, але там підіймають більше імміграційні питання, чи організаційні. Інколи хтось просить якусь пораду. Але такої живої, органічної «болталки» не має.
-
Памʼятаю тільки, що спека була кожного разу, коли я ще вірила в сніг)
-
Є і про інші провінції
-
Ми в Вінніпезі;) В самісінькому даунтауні 🥹 Дочка має dance convention сьогодні та завтра в RBC convention centre. Не знаю наскільки це погана локація… Начитавшись всіх крімінальних новин в чаті 🫣 і з думкою що Вінніпег вже не той… Вирішила прийняти екстра міри: зняла всі прикраси, вдягла бейсболку, окуляри, худі, спрятала телефон. Прийшла за нею, а вона мені говорить mom you look like a gangster 😁 В даунтауні поки шо все гуд: чисто, тепло, ходять люди;) може то ще не вечір 🤷🏻♀️ P.S. Дуууже багато гусів 🥰
-
Гуси наше все
-
Може walk-in clinic зроблять? 🤷🏻♀️