Українська Манітоба
-
Там не треба
-
Якщо закінчується треба виізжати с Канади ,удобніше до ближнього перетину кордону с США
-
Немає значення , я маю на увазі візу у паспорті ту що на 3 роки
-
Причому тут ворк перміт , я за віізу написав , читайте уважно
-
Через 3 роки
-
Знайомий але німець так продляв , бо коли віза закінчується треба віджати за кордон , це таке обще правило у багатьох країнах
-
Був такий флеш-моб (молдавські ,грузинські блохери) за рублики казали,які українці жахливі уууу. Демони та Варвари . Звісно , самі ці молдовани та грузини ,всі чемні та виховані ,та ніколи нічого поганого не роблять ,то українці ці жахливі 🤣🤣 а ще було пару блохерів з Польщі (українські поляки ,ті самі що були Щербина ,а стали Scherbinscki 😂😂) те ж ролики пилили ,як бабусі українські у польських волонтерів печиво вимагали 🤣 ну то зрозуміло , але найжахливіше , що ці недолугі блохери в деяких українцях розбудили ксенофобію до співгромодян . Уявіть собі , і таке можливо .
-
Хай гайс , я повільно зрозумів що при закінченні 3 років візи CUAET ,треба їхати до ближнього перетину кордону с США проштамауватся як виіхав та заїхав для подовження ще на 3 роки? , е стійке враження що провінцеальний ПР не впишится у багатьох за 3 роки тільки експрес Інтері
-
Після того ,що зараз в Україні ,я вже цей світ «цивілізованим» назвати не можу . І будемо відвертими ,якби дійсно світ був цивілізованим ,то Рашці одразу би перекрили кислород,та пояснили що так себе поводити не можно . Але ж ні , світ вкотре довів що на папері він цивілізований ,а по факту робить те що йому вигідно і плював він з висока на цінність людського життя і т д. Для мене стало зрозумілим , що ООН ,МАГАТЕ, червоні хрести і т д - це паперові будиночки ,та дідусі у кріслах , які не мають ніякої сили по факту , просто «піздабольські унії» . Світ в котре довів ,що він деградант ,і не виріс до рівня культури, де людське життя найвища цінність .
-
Тіпа індуси, араби, пакістанці, палістинці... всі білі та пухнасті? От як раз від них подібне Ви не почуєте про своїх, як би ті себе не поводили. Соромно за таких як Ви, вибачте. Дійсно що від таких треба триматися подалі, бо язика не контролюють і своїх неповажають.
-
Якби я власними очима не бачив, що співвітчизники в Польщі роблять із житлом, мабуть, погодився із Вами. А так, сорі. Допис не до того, що хтось поганий або добрий. Питання було адекватне повністю.