Українська Манітоба
-
Є. Вже була ситуація і ми самотужки її вирішили. А вчора в колеги просто не завелась машина. І я подумала, що зима на носі.. А до сих пір не знаю, як ці питання вирішувати, якщо що
-
Дуже дякую 🙏
-
Дякую. І тут різні опції і по бажанню вибрати собі страхування на рік, так?
-
Для дохлої батареї купіть jump starter www.amazon.ca/NEXPOW-Starter-Battery-Engine12V-Portable/dp/B0CW35R2KD/ref=mp_s_a_1_4?crid=2WQ9MVPDIUY60&dib=eyJ2IjoiMSJ9.cFLKEkI0vqF7B3i3mj3GCYm_l8OZCx4PRccJaOEt6w7qitjYfkCfGpZCsqvxDI8Chhlpnzp39bmGpEitYS7MLxknrgic2xn6gai3_cDNwCxTieRHIMpbDNdXoTOTWQy_ysOyQS6DPo_64g5vJUf8-fgb35vX2AU_o2-1k-DciXHtWbs5pri-RoVfHr7bpAJmCeYgwSiOnRt_AXTublOFUg.uVymCr00zorOGv542wUBeeVBuEZbB5TKJkRKcgIogRc&dib_tag=se&keywords=jump+starter&qid=1730593171&sprefix=jump+starter%2Caps%2C117&sr=8-4
-
Це не так працює😂
-
Я цього року віддала дочку на уроки піаніно 🎹, ходимо до українського викладача, новоприбула дівчина, з 10+ років стажу. Спробували пару занять, дочці сподобалось, купили інструмент, ходить з задоволенням:) Впевнена в групі є викладачі, я бачила пост колись, хтось виставляв:)
-
Якщо акумулятор вмер 2-3 рази підряд, то треба міняти акумулятор, він вже не відживе, щоб ви мали на увазі😄
-
Вікторія має свою школу музичних мистецтв для діток в Стейнбаху (соррі, я не знаю вашої локації, чи буде вам це зручно, але якщо буде, можете запитати у неї, що там треба) Я знаю і люблю Вікторію просто як людину, і з тих концертів, що я бачила, вона божественний викладач. Ну і вона з Шепетівки, що автоматично означає, що людині можна довіряти, вона хороша) www.facebook.com/victoria.tuz.7?mibextid=LQQJ4d
-
Так. Поганих ми скидаємо зі скелі.