Українська Манітоба
-
Ось приклад , які бувають смаки різні . Я дуже люблю пожерти , але ось ці не буду їсти , навіть якщо мені заплатять . Бачив у групі костко на фейсбуці , дуже багатьом людям вони сподобались , і теж люди рекомендували. Спробували , не зрозуміли , забули 🌚
-
Перекладіть на якусь з двох мов дозволених і чаті Щодо навчання - краще безпосередньо спитати в навчальний заклад що пропонує курси Курси теж шукати самому, бо кожному своє потрібно Кредити/ умови це все до них Зазвичай на малі курси не дають кредити бо вони відносно не дорогі але Ви можете обговорити
-
Вчора пішли на благодійну вечірку в Просвіту 💙💛 Купила лотерейку за 5 дол. Виграла набір гарної косметики для волосся, вартістю біля 500 дол. ☺️ Ходіть на благодійні заходи, підтримуйте українське, вигравайте круті призи 🙂
-
Я не азартна 🙂 Це було тільки щоб підтримати українську Просвіту. Купили декілька квитків, хлопець хотів ковбаси від Карпати міт виграти, а я оце 😁
-
Гарно гарно Косметика теж 🌚
-
Осьо
-
Не можна. Знімати гроші з цього рахунку можна виключно для купівлі першого житла.
-
Ліміти переносяться на наступний рік, але цей аккаунт є цільовим, що означає, що щоб отримати вигоду, яка за ним передбачена, гроші мають бути витрачені з конкретною метою