Українська Манітоба
-
Друзі хто нещодавно подавався на виплати? Не дає на дитину заповнити форму, пише невірна інфа. В когось було таке і як вирішили?((
-
Мене прийняли в найкращому вигляді. Незлим тихим словом поки що посилаєте до автопаків ви та ще декілька юзерів.
-
Я кілька разів користувався, все за розкладом. В тому числі і коли брав справка про несудимість.
-
Добре
-
Прийшло підтвердження за 2 тижні. Лист попав у спам, тому час від часу провіряйте
-
Коли страхував житло я замахався виправляти помилки. E mail, ім'я ще десь зробили. Якщо б підписав потім було б моєю проблемою.
-
Аналогічно. Кожен страховий брокер і його працівники мають ліцензії, які дозволяють таку діяльність. Для ліцензії потрібно вчитись та здати екзамен. Вони несуть фінансову відповідальність перед клієнтом та МРІ. Плюс , не дай бог, працівник брокера зробить 3 помилки в рік, які МРІ виявить, то посилають на перездачу курсу з Автопак.
-
Буду знати. Але для мене питання було не в економії, а в безпеці і надійності.
-
1) Автопак віддали брокерам, бо у МРІ нема такої мережі. 2) Страхові брокери заробляють тільки під час початкової реєстрації та страхування авто та поновлення автострахування кожних 5 років. Всі інші послуги (проміжні річні поновлення, видача водійського посвідчення, зміна умов страхування) - страхові брокери працюють собі в збиток. За ці транзакції вони отримують буквально 2-3 долари, в той час як їхні працівники можуть витратити, скажімо, на створення нового клієнта та видачу посвідчення півгодини чи годину. 3) Брокери погодились на ці умови, бо це дало можливість контактувати з більшою кількістю клієнтів та збільшувати клієнтську базу для інших продуктів страхування (житло, рент, комерційне страхування тощо).
-
В українських сервісних центрах черг не було взагалі. Мрео вже давно немає.