Українська Манітоба
-
Бо в мене там аккаунт і гроші містичним образом зникають з моє картки 🌚
-
Чому Амазон це зло?
-
Типовий підхід чоловік 😁, до речі мій так само вважає… Але ж в киці є мама! Яка знає краще що треба киці 😻 і шампунька і де-грізер і ще куча всякої фігні!
-
Ох уж цей Джеффрі Безос... це ж він головний
-
Хтось користувався expedia для перельотів в Канаді? Які враження? Надійно чи кидалово? Підкажіть
-
Коли відмінили рейс змінюють на інший, гроші повертають чи гроші пропадають?
-
Деякi дуже товстi кицi( киця) думає, що він найкраще знає, що він недогодований, що його нiхто не розумiє, останню спробу помити- у кота трохи серцевий напад не трапився. тому він миється сам, як може, періодично кусає за руку, якщо хочу його розчесати або взяти на ручки (все одно беру)
-
Змінюють на інший рейс, якщо ви з цим погоджуєтесь. Єдиний мінус те, що якщо летіти за межі Канади і декількома авіакомпаніями, то потрібно самому шукати (дзвонити до основної авіакомпанії, через яку пройшла оплата) і дізнаватись номер свого бронювання і тоді проходити check-in
-
Мій того тижня прийшов з грязнючими лапами🐾 ще і з якімось ароматом чи то риби чи то болота 🤦🏻♀️ Він же в нас гулящий;) То в нього не було дуже вибору крім як прийняти ванну 🛁 Вже скорше би почалась морози і білий сніг ❄️ навколо, тоді він приходить до дому як «майська роза з мороза» 🤩