Українська Манітоба
-
Нема в наявності? Треба замовляти? Що лікарі/фармацевти кажуть?
-
Ось така історія
-
Паблік хелс мовчки надіслали пошту ще у п’ятницю, нас нажаль за тією адресою не було Зараз згідно інструкціям та збору загальної інформації з усіх усюд - зателефонували у пет патруль, розповіли де бачили в останнє кота та ознаки, вони його повинні сьогодні знайти де-інде і рапортувати максимум завтра Якщо цього не стається, ми рапортуємо до нашої мед сестри із паблік хелс, що веде наш кейс, що ця операція неможлива фізично і ми маємо докази від пет патрулю І ТІЛЬКИ ПОТІМ (можливо) мова підійде про щеплення
-
hihi
-
Тут на вагах життя в принципі
-
Гадки не маю, якщо чесно) тут вже робимо що можемо
-
ви не дивились, яка до нас найближча країна, де можна купити вакцину?
-
Дякую, вивчав цю інформацію, буду сподіватися що так і буде. І все одно дякую за турботу
-
Дорослого
-
Не знаю чи заспокоїть це якось вас… Ось що знайшла в тому протоколі якій я скидала раніше: 5. Epidemiology 5.1 Reservoir and Source For Humans: Globally, over 98% of all human rabies occurs following exposures to infected dogs (10). In developing countries, monkeys are the second most common source of human rabies (11). Bats are the source of most human rabies cases in North America (5, 7). For Animals: In Canada, 34% of reported rabies cases for 2018 were in bats, 27% in raccoons, 20% in skunks and 8% in arctic foxes (12). Manitoba: There have been no reported human rabies cases since reporting began in Manitoba. 5.4 Incubation Period Highly variable but usually three to eight weeks, and very rarely as short as a few days or as long as several years (3).
-
eeeeeeeeeeee
-
Та ноорм) куда спішити )
-
От і чудово) я думаю взагалі нема чо переживати .
-
В принципі, для вакцинації після укусу є 14 днів, так що якщо вакцини є в доступі десь в країні типу Мексики, то незапланований тур на курс вакцин був би тим, що треба)
-
Розкажіть будь ласка 🙏 в 2-х словах…якщо не хочете розповідати просто поігноруйте це повідомлення і все… Як то сталось? Просто ішли по вулиці, вибіг кіт і вкусив людину? Приблизно хоч в якому районі? Може хтось побаче цього кота…
-
Якщо хтось памʼятає , то я тут писав , що із-за тупості DHL, я покатався в монтреаль та цілував двері . Посилку потеряли з документами . Місяць я вже їх травлю емейлами та дзвінками . Щоб дали гроші за моральний ущерб як то кажуть, та взагалі . Вони мене вертіли і крутили не херякі дуже довго. Робили вигляд що то не їх вина та їх хата з краю. Коли чат джіпіті вже вирішив , що все , пора їм казати що піду в суд (це було сьогодні) - вони нарешті запропонували мені 50 баксів 😂😂 Громада , як скажете , брати полтішок поки дають, чи далі продовжувати штурмувати їх емейли і просити більше 🌚 Там якщо порахувати готель, квитки та убер, вийде 350 баксів .