Українська Манітоба
-
От і чудово) я думаю взагалі нема чо переживати .
-
В принципі, для вакцинації після укусу є 14 днів, так що якщо вакцини є в доступі десь в країні типу Мексики, то незапланований тур на курс вакцин був би тим, що треба)
-
Розкажіть будь ласка 🙏 в 2-х словах…якщо не хочете розповідати просто поігноруйте це повідомлення і все… Як то сталось? Просто ішли по вулиці, вибіг кіт і вкусив людину? Приблизно хоч в якому районі? Може хтось побаче цього кота…
-
Якщо хтось памʼятає , то я тут писав , що із-за тупості DHL, я покатався в монтреаль та цілував двері . Посилку потеряли з документами . Місяць я вже їх травлю емейлами та дзвінками . Щоб дали гроші за моральний ущерб як то кажуть, та взагалі . Вони мене вертіли і крутили не херякі дуже довго. Робили вигляд що то не їх вина та їх хата з краю. Коли чат джіпіті вже вирішив , що все , пора їм казати що піду в суд (це було сьогодні) - вони нарешті запропонували мені 50 баксів 😂😂 Громада , як скажете , брати полтішок поки дають, чи далі продовжувати штурмувати їх емейли і просити більше 🌚 Там якщо порахувати готель, квитки та убер, вийде 350 баксів .
-
Сонце усьо
-
Тобто те, що зараз - це ще не падіння? Я думала, вже все)
-
От це от все)
-
Harris виграє Iowa state - прогнози - ось це буде вже цікаво
-
Канада, взагалі, країна з надзвичайно низьким ризиком зараження сказом. Rabies in humans is a disease rarely seen in Canada. The last reported case of human rabies in Canada occurred in 1985 in British Columbia, after a man was bitten by a bat (1), and it has been over 36 years since a human died of rabies in Quebec (2).
-
це я якраз все купила, коли воно попадало, але воно не зупинило падіння після покупки)
-
то треба бігти купувати поки впало
-
🤔 🤔