Українська Манітоба
-
У нас платне - дім - то бої навіть за один градус через апку ведуться 😀
-
Завтра ввечері все буде ясно. Пам'ятаю, у 2016 багато ЗМІ передбачали перемогу Гілларі. Здається, ввечері у день виборів я був на засіданні КУК Манітоба, і багато хто з подивом дивився на динаміку підрахунку голосів. Мало хто сподівався, що Трамп переможе
-
в межах похибки 😉
-
Підкажіть, пліз, Чи вже хто включав опалення? У нас йдуть бої вдома по цьому приводу. Я і старша дитина ходимо у футболках і без носків по хаті,, вікна настіж відкриті сутки, а чоловік і менша дитина вже хоче ввімкнути опалення. Я кажу, що дуже зарано, ще не зима. Опалення безкоштовне, якщо що. Розкажіть як у вас
-
3% ☺️
-
Let us hope that the “rust belt” be more shiny and the “sun belt” - more bright
-
Взагалі інвестування поки що дуже важко мені дається, оскільки, якщо ці ж гроші вкласти в кваліфікацію, наприклад, це було б набагато ефективніше і дало б більший економічний ефект. А так я тільки постійно в роздратуванні, коли там щось впало і думаю, що краще б інтерест капав в цей час, поки там щось падає. І це я тільки три тижні маю цей пакет. В моїй карті світу це вже дуже довго і могло би там щось уже і більше підрости!
-
Вітаємо, Heather! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Напевне мова йде про stacking, наприклад Solana має 12% apy, або launch pool або earn, але там міняється усе дуже дуже швидко
-
Крипта з гарантією?) Взагалі я відкрила крипторахунок, щоб купити собі біткоїна шматочок, а там комісія 15% і я така: ой ні, давайте самі там
-
Я вже включила;) бо за дітей та кота переживаю;) А чоловіку моєму і в +4 нормально спати 😁 В нас постійно бій іде на яку температури виставляти, мені ок +23+24, чоловіку +18+19… поки що я перемогаю в тому нерівному бою!
-
Довго трошки, так